Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidna studentka

stypendium - jak obliczyć dochód utracony?

Polecane posty

Gość bidna studentka

staram się o stypendium socjalne. muszę tam wpisać dochód wszystkich członków rodziny za 2008 rok. moja mama w tamtym roku pracowała, w tym roku w marcu dostała wypowiedzenie, była 3 miesiące na kuroniówce. jak oblicza się dochód utracony? i jeszcze jedno: czy moja siostra, która mieszka z nami, ma 23 lata, studiuje zaocznie i pracuje już normalnie na etat, czyli jakby żyje już na własny rachunek - czy ona wlicza się do członków rodzin uczących się do ukończenia 25 roku życia? wiem, może zadaje banalne pytania, ale nie znam się na tym i byłabym wdzięczna za fachową odpowiedź :) z góry dziękuję :)

Gość bidna studentka
nikt nie wie? :(

Gość bidna studentka
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość pkopkopkio
wszystkich musisz wykazac zameldowanych pod jednym dachem, za 2008 rok z pitu wezmiesz liczby a z tego co mi wiadomo to 2009 roku i to co sie dzialo, czy to byla utrata pracy czy kuron to ich gowno obchodzi, bo chodzi tylko i wylacznie o 2008 siostra jesli mieszka z wami to tez jej dochody, chyba ze mieszka gdzies indziej to nie

Gość gość
Stypendium socjalne, znajdowałam się w 2013 roku od 1 marca do 31 sierpnia na stażu z UP później od 1 września do 31 grudnia na umowie zlecenie. Następnie umowa się skończyła i dopiero od 15 maja pracuje do tej pory na umowę o prace. moje pytanie brzmi jak obliczyć dochód utracony i uzyskany?