Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Wiązać się z modelką...

Polecane posty

Pytanie głównie do kobiet.. Co o tym myślicie? Czy facet szukający wartościowej, kochającej partnerki powinien wiązać się z, bądź co bądź, kobietą, której w głowie głównie pieniądzie i kariera. Jest piękna, to fakt. Ale uroda nie przyćmiewa braku czułości jaka od niej bije.

Gość Ewellinka
sam musisz wiedzieć, czy z taką kobietą chcesz spędzać czas. Na czym Tobie bardziej zależy czy na czułościach, przytulaniach itd. czy bardziej wolisz nasycić oko zimną bryłą. Najlepiej gdyby tak połączyć 2 w 1 :)

Takie sprawia wrażenie pytając mnie o różne rzeczy. 3 razy pytała mnie jaki mam samochód bo nie chciałem jej powiedzieć. I inne tego typu teksty. To się czuje po prostu.

Gość pusta lalka
skoro interesuje ją czym jeździsz ile zarabiasz itd.

"Czy facet szukający wartościowej, kochającej partnerki powinien wiązać się z... kobietą, której w głowie głównie pieniądzie i kariera" a czy bycie modelka przekresla bycie wrazliwym i kochajacym??

To fakt ale ciężko ... Gdybym może dał radę wyciągnąć z niej same dobre strony może by było inaczej :) Tak czytam to co napisałem i chyba bez sensu założyłem temat. Rzeczywiście muszę sam sobie odpowiedzieć

Oczywiście, że nie przekreśla.. Ale chodzi o to jaka ona sprawia wrażenie. Jedyną szansą jest to, że w związku byłoby inaczej niż tak jak teraz na poziomie "przejściowym"

a dlaczego jej nie chciałeś powiedzieć? wstydzisz sie tego co posiadasz?

Chodzi o to Sami, że wręcz przeciwnie. Wolałbym jej zaproponować przejechać się kolejką i pójść na pizze niż zabierać ją gdzieś samochodem. Bo w taki sposób nigdy jej nie poznam.

no to jej to zaproponuj,a nie dopisuj sobie czegoś czego nie da sie określić po 3 pytaniach o samochód Jest modelką.....to jest Twój problem:)

heh... Ty jesteś zawsze taka Sami czy tylko taką udajesz? Z tym autem to jest tylko przykład. (jak już wspomniałem) .. Jesteście materialistkami, ot co ! (oczywiście nie wszystkie) Więc ma się obawy

Gość ciężki zawód modelki
i trudno sie wybić, zrobić karierę i zarobić kasę. Dlatego musimy sobie szukać gościa z kasą, który w razie niepowodzenia nas zabezpieczy. w końcu bycie piekną wymaga nakładu. Fajne ciuchy, dobre kosmetyki, fryzjer, masaże itp. Jestem nawet pewna, że auto masz niezłe i gruby portfel inaczej nie zastanawialbyś się nad tym czy z nią być, bo już dawno by zwiała 🖐️

Gość a jakie masz auto
:D

Hmmm01 - albo coś czujesz do tej laski i chcesz to rozwijać albo nie -proste :) Sam odrzuć materializm i dokonaj słusznego wyboru :)

Gość Ewellinka
zrób jej test i powiedz, że właśnie straciłeś pracę, przechodzisz chwilowe kłopoty finansowe i podjedź pod nią jakąś starą bryką;)

Wiadomo .... Czasami bywam zmieszany ale nie jestem głupi. Moje obawy nie są bezpodstawne. Tutaj raczej szukam odpowiedzi na to czy warto zaryzykować wiążąc się w taki związek. Czuję, że coś z tego może być i mogę być szczęśliwy. Z drugiej strony mogą mnie potem po nocy nękać myśli, czy ona tak naprawdę mnie kocha...

Nie mam innego wyjścia .. Muszę wymyślić jakiś test bo inaczej nigdy się nie dowiem .. Jeszcze miejsce, w którym ją poznałem mówi samo za siebie. Ale tutaj nie będę polemizował na ten temat.

Gość Ewellinka
jedyne ryzyko jakie ponosisz w takim układzie, to obawa, że jak stracisz pieniądze lub zachorujesz, odejdzie do bogatszego

Gość jak masz malo kasy to nie
ciężki zawód modelki i trudno sie wybić, zrobić karierę i zarobić kasę. Dlatego musimy sobie szukać gościa z kasą, który w razie niepowodzenia nas zabezpieczy. w końcu bycie piekną wymaga nakładu. Fajne ciuchy, dobre kosmetyki, fryzjer, masaże itp. Jestem nawet pewna, że auto masz niezłe i gruby portfel inaczej nie zastanawialbyś się nad tym czy z nią być, bo już dawno by zwiała tak to jest z modelkami

to jak to jest z tymi modelkami??, moze jest tutaj ktoras na kafe i sie wypowie ? hmm?? Umiecie kochac czy tylko takie zwykłe szmaty z was??