Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasasa

chłopak mnie rzucił!

Polecane posty

Gość tasasa

Byliśmy razem 4 miesiące i 18 dni...na początku było wszystko świetnie a później codzinne kłotnie o byle co. W pewnym momencie zaczął ze mną zrywać a ja go prosiłam by wrocił i wracał...codziennie mówił że koniec że kocha mnie jak nikogo innego nigdy ale nie możemy być razem bo się niedogadujemy. Wczoraj zerwał ja błagałam i wrócił, dziś czekał na mnie pod szkołą i opowiedziałam mu że kartkówka mi nie poszła że dostanę jedynke napewno że mam okres głowa mnie boli i wszystko mnie dziś wkurza że mam zły dzień. A on że ja tylko narzekam że kurwa nic sie nie zmieniłam że jestem pojebana i mam jechać do domu! Spodziewałam si.ę że mnie pocieszy że powie kochnie nie martw sie będzie wszystko dobrze... a tu zaczął do mnie klnąć ! Poleciały mi łzy i on powiedział że tylko ryczeć potrafię i pozniej napisal mi sms "koniec" Czy to jest mądre z jego strony taki powod do rozstania? Nienawidze go nienawidze go !!!! bożze mójjjj !!! Ale wiem że będę cierpiała gdy go nie będzie :( Boże mój proszę pocieszcie mnie ;(((

Gość tasasa
17 a on 18...

Gość o kurka wodna
Ja widzę, że dzisiejsza młodzież szybciej rozwija się fizycznie ale za to rozwój umysłowy jest bardzo opóźniony :D Szkoda że ja nie mam tylko takich problemów :(

Gość tasasa
dla mnie to jest problem :( bo ja go kocham a on mnie ma w dupie :( ehh tak mi jest źle :(

Jesteś nim raczej zauroczona to minie jeśli nie będziesz się z nim spotykać... a poza tym chcesz być z kimś z kim bedizesz się całe życie kłócić itp.?

Gość weronika.
słuchaj. wiem, że to juz troche minelo czasu od Waszego zerwania, ale trafiłam na to forum, bo jestem w podobnej sytuacji.;(( jeżeli już zapomniałaś o nim, to proszę Cię - pomóż mi, bo ja nie daję rady.;(( jestem w tej samej sytuacji generalnie i nie moge sie pozbierać.;(( nie wiem kompletnie, co zrobić.;( a nie tak łatwo się odkochać.;( wiem, jaki to drań, a mimo to go kocham.;((

Powieście się obie na jednej gałęzi...