Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwatorka psychologiczna

Prawiczki po 20stce patrzą bardzo na wygląd i chcą laluni

Polecane posty

Gość pewien prawiczek
nie ma co angazowac sie w znajomosci z kobieta, wiekszosc kolezanek wokol mnie juz mialo kilku partnerow

Gość
"a moze wystarczy zaczac wychodzic do ludzi?" Zmuszałem się do tego na studiach - mimo, że nie lubię imprez. Nie pomogło. Zawsze czułem się jak piąte koło u wozu. Totalnie ignorowany tak jakby dziwiono się czemu w ogóle z domu wyszedłem "albo portal randkowy zalozyc?" To jest dla totalnych desperatów i dzieci. Interesujące ... dziewczyny na swoich profilach piszą, że oczekują od mężczyzny zaradności. Z drugiej strony ... żaden zaradny mężczyzna w życiu nie będzie szukał kobiety przez portal (tfu!) randkowy

Gość
"podejscie typu-kobieta to zlo tez daeko was nie zaprowadzi" Traktowanie was z sercem też nigdzie nas nie zaprowadziło.

Gość bycie prawiczkiem nie jest tak
"podejscie typu-kobieta to zlo tez daeko was nie zaprowadzi" A podejscie , że kobieta to samo dobro gdzie mnie zaprowadzi na pola elizyjskie? :D

Gość pewien prawiczek
dla mnie dziewczyny to zadne cudy, wiec mnie odrzuca od nich to, ze w wieku 20 paru lat maja juz kilku partnerow :O

Ludzie powinni żyć sobie sami i łączyć się w pary tylko na czas godów. A potem każdy w swoja stronę, jak tapiry:classic_cool:

Gość
Ale czy to nie kobiety wybierają swoich mężczyzn? Ja nigdy nie współczuję tym co są bite, zdradzane, poniewierane i gwałcone przez swoje "skarby". Chciały pasji, emocji i dramaturgii w związku? Proszę bardzo. Tacy jak my jesteśmy dla nich za nudni. Heh ... jak ja się nudziłem to znalazłem sobie hobby. Takie proste ale mało która na to wpadnie.

Gość smiac sie czy plakac
prawiczki mysla ze to takie cudowne ze czekaja na ta jedyna... a ja bylam dziewica i w zyciu nie chcialabym przespac sie z prawiczkiem ble

Gość vvvvv
żelek, byłaś dziś na tvn w rozmowach w toku? Przyznaj się :P

Gość vvvvv
Klaudia ma 23 lata i od 2 lat obiecuje sobie, że straci dziewictwo. Uważa, że w jej wieku to wstyd nie mieć za sobą „pierwszego razu”. Dlatego mówi, że będzie to trzymała w tajemnicy przed chłopakiem do ostatniej chwili. Natalia ma 18 lat i uważa, że już najwyższa pora na jej „pierwszy raz”. Jednak myśl, że jej chłopak mógłby zobaczyć ją nago, paraliżuje ją. Iwona ma 25 lat i na razie nie spieszy jej się do straty dziewictwa. Unika mężczyzn po tym, jak jej były chłopak chciał ją zmusić do „pierwszego razu”. Iwona boi się, że każdy następny facet będzie próbował tego samego… Która to ty?