Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwatorka psychologiczna

Prawiczki po 20stce patrzą bardzo na wygląd i chcą laluni

Polecane posty

"taka prawda,zeby miec kobiete trzeba pracowac nad soba" Nie trzeba jeżeli jest się przystojnym. 🖐️ I nie pracowac nad sobą tylko pracować by się dorobić kasy. :D🖐️

Gość
"Lelouch-taka prawda,zeby miec kobiete trzeba pracowac nad soba" Wiem. Widzę to jak mi się "koleżanki" skarżyły, że ich faceci traktują je jak szmaty. Ich praca nad sobą to było imprezowanie. A jeśli dziewczyna leci na gotowe bo nie jest zainteresowana wspieraniem swojego mężczyzny w byciu coraz lepszym to o co ja poradzę. Żadnej nie obchodziły moje zainteresowania ani ile książek czytam w miesiącu (dwie i to nie podręczniki). Jedno mówicie, co innego myślicie a jeszcze co innego robicie.

Prawiczek to jest uwarunkowane ewolucyjnie-kobiety chca aby ich dzieci mialy zapewniony byt temu patrza tez na kase

Jedno mówicie, co innego myślicie a jeszcze co innego robicie. co to wg ciebie oznacza?

Gość
"co to wg ciebie oznacza?" Myślenie nie boli.

" Prawiczek to jest uwarunkowane ewolucyjnie-kobiety chca aby ich dzieci mialy zapewniony byt temu patrza tez na kase" No i? Czy ktoś tu się pyta czemu tak jest? :o🖐️

Gość ewelus nie wysilaj sie
te dziady są niereformowane

juz pisalam ze praktyki w bibliotece. Wiesz o tym,że wtedy mozna sobie wziaść poza kolejnoscia? widac,ze niekumaty jestes. Wielki las Nienackiego to nowosc? ludzie,co wy gadacie?

też mi znawca:) a poradniki uczą bardzo przydatnych rzeczy...tyle w temacie ksiazek

Gość praca nad soba
a jak ktos np. ma pryszcze i ciezko mu je wyleczyc i zadna go nie chce?

Gość
A moja była o końcu rodzaju ludzkiego. I co teraz?

literówka jesli juz o takie szczegoly czepiasz sie,tak to jest jak szybko pisze sie. Bo dokonales uogolnienia odnosnie przeczytanych przeze mnie pozycji

Gość
Na pryszcze mydło siarkowe pomaga. Dostaniesz w aptece.

Gość praca nad soba
a jak ktos sie leczy i dalej nie jest idealnie?

Gość
Miltona to ja przed pójściem na studia przeczytałem.

offerma-jakbys byl na polonistyce i mial w tym roku tyle lektur to nie mialbys czasu na nic.Ja zrobilam tak-wiedzialam ze praktyki bede odbywac w bibliotece,zrobilam wiec liste ksiazek,ktore ciagle byly wypozyczone lub z innych wzgledow nie moglam dostac. Jak sie okazalo trafilam na sierpien,okres kiedy ludzie ciagle zdaja i wypozyczaja:)

Gość nieprawiczek25
ewelus - rzuciłas tego zachwalanego przed tygodniem narzeczonego? tego niby na cale zycie i takie tam? cos mi sie wydaje, ze to on ciebie rzucil :P heh, polonistyka... zbyt duzo znajomych mam na i po polonistyce - powtarzanie lektur z liceum :P

" ewelus - rzuciłas tego zachwalanego przed tygodniem narzeczonego? tego niby na cale zycie i takie tam? cos mi sie wydaje, ze to on ciebie rzucil " Bardzo możliwe. W końcu mógł sobie znaleźć młodszą albo uznał, że miała za duzo pranterów. :classic_cool:🖐️

nieprawiczek25-nie wierz jak nie chcesz. Rozeszliśmy się bo on chce mieć 3 dzieci!!! ucieklam zwyczajnie. Co do polonistyki-u mnie na uczelni jest wysoki poziom,wiec nie gadaj...

Gość nieprawiczek25
w końcu zostaniesz starą panną panno ewelciu :P

nieprawiczek25-mam 21 a nie 31,a czasy gdy 21latki byly uznawane za stare panny dawno minely