Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka tego temate

mam pomarańczowy pokój!

Polecane posty

Gość autorka tego temate

w wynajętym mieszkaniu:) i tak się zastanawiam czy mozna w WYNAJETYM mieszkaniu naklejac plakaty farbą malarską na ścianę? noo, mogę jeszcze podczepić do półki na jakis zawieszkach chyba, ale to nie będzie to samo...mylałam o takich 2 większych, jak ten tu http://www.galeriaplakatu.com/misty-morning-golden-gate-bridge-p-30221.html no i tak...z tym pomarańczem...to nie jest jakiś rażący pokój,ale...ściany jasne, jedna strona zlożona z wielkiej szafy z lustrem[rozsuwanej, szafa na całej ścianie jest]...półki [skoro ich, takie naścienne] kremowe bodajże...bardzo jasno jednym słowem i tak sie pytam czy ciemny fiolet byłby dobrym dobrym rozwiązaniem, by jakoś...zrobić klimat? na przykład fioletowa narzuta na łóżko, fioletowe zasłony[wszystko ciemne], to takie główne akcenty...i czarne dodatki, np. ze dwa czarne jaśki i mały czarny włochaty:P dywanik... czy będzie choojnia? jak myślicie? [nigdy nie urządzałam pokoju, bo ja nawet sama w soim nie byłam, tylko ze starszą siorą, która miala swoją koncepcję]

Gość autorka tego tematełe
czy ja wiem...moze i ładny, sama bym pomarańczowego pokoju nie zrobiła sobie:P u nas w domu to kuchnia jest pomarańczowa:P ale wyprowadzam się...będę wynajmować mieszkanie z siorą... pasuje lekki pomarańcz i ciemny fiolet do siebie? plus czarne dodatki?:O

Gość autorka tego temate
to co, mozna w wynajętym mieszkaniu plakaty naklejac czy nie bardzo? [mieszkanie dopiero co po remoncie:O]

Gość autorka tego temate
up:classic_cool:

Gość autorka tego temate
pewnie Wam się nei chce czytac tego długiego posta namber łan...to STRESZCZAM czy pomarańczowe ściany i ciemne, fioletowe dodatki pasują do siebie? czy po taśmie malarskiej na ścianie zostaje ślad?

Pasuje ten fiolet:) Z taśmą to nie wiem ,może tak być ,że z farbą odejdzie przy odklejaniu ,ale chyba lepsze to niż gwóźdź w ścianie i dziura . Klej na taśmę :)

Gość no tak tego
się spodziewalam, ale to chyba nie taki problem, bo mozna te ramki podczepic do półek, ktore są wszędzie:P to jeszcze pytanie drugie co z fioletem i pomarańczem razem? do doopy czy mogą się zgrać?

Gość autorka tego temate
dzięki za odp :)

No kurde może być ten fiolet z pomarańczem :Dtaki troszkę styl indyjski można by nadać :) jeszcze jakieś fajne lampiony na świeczki,koniecznie czarne coś jak to http://www.we-dwoje.pl/ozdobne;doniczki;i;lampiony;do;ogrodu;-;dekoracje;i;prezenty,artykul,12625.html?foto_id=7 pewnie link nie wszedł :D ale co tam ,chodzi mi o metalowy lampion ,ażurowany ,wkładasz świeczkę zapachową .

Gość autorka tego temate
indyjski, hmm :classic_cool: moze moze...tylko boję się trochę namieszać... najpierw sprawdzę z taką większą prostotą, jak będzie ok, to sobie może pójdę w styl indyjski, bo bardzo lubię ten kraj:) ale jakos o urządzeniu w stylu indyjskim nie pomyslałam

Gość tsh
Fiolet może być, ale równie dobrze np. ciemnoniebieski. Plakaty najbezpieczniej zawieszać w antyramach, nie będzie zniszczeń. Mikrofibra jest bardzo praktyczna, sama mam narzuty na fotelach i sofie, świetnie się piorą i dobrze wyglądają.Zwróć uwagę, czy to jest słoneczne mieszkanie, bo jeśli nie - lepiej wybrać jaśniejszy kolor, bo całośc będzie wygladała przytłączająco.

doczytaj dokładnie, kolor który wybrałaś jest niedostępny chwilowo :P a co do plakatów to chyba być Cię pognała z domu na miejscu właścicielki za te plakaty :D:D:D

Gość hehe autorka
no to chyba będa w antyramach X) okno faktycznie wielkie w tym pokoju nie jest, ale jest to okno na wschód...więc trochę słońca tam wpada:) a już teraz i natychmiast kupowac tej narzuty nie będę, dopiero się rozglądam... dzięki za opinię na temat tej tkaniny, dobrze wiedzieć...bo sama w sobie jest ładna...jeszcze solidna, to ho ho, chyba kupię coś takiego:)