Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andziorczyk

plamienia

Polecane posty

czesc dziewczyny jestem strasznie załamana, od ponad 2 lat biore tabletki anty, 3 miesiace temu zmienilam na cilest, oprócz tego ze przytylam wszystko bylo ok, ale od ok 2 tyg mam skape krwawienia :( a co gorsze pojawił sie sluz z krwia w odbycie :( dodam ze ostatnio nie robilam 7dmio dniowej przerwy myslicie ze to macica chciala sie oczyscic czy cos z jelitami? niestety nie moge isc do lekarza bo nie jestem w swoim miescie :( spotkała sie któras z Was z takim przypadkiem?

Dziewczyno krew z odbytu ???? To bardzo niebezpieczne. Nie lekceważ takiego objawu. Przy tabletkach anty zdarzają się plamienia z pochwy i jeśli to się dzieje w początkowych miesiącach brania tabletek to nic takiego, a czasami są po prostu źle dobrane.Ale krew z odbytu to może być niebezpieczne.

no ale co ja mam zrobic? dbam o higiene, zdrowo sie odzywiam, nie współzyje od czego to sie moglo wziaść? :(

Jeśli chodzi o plamienia to już pisałam że to może źle dobrane tabletki. Natomiast krwawienia z odbytu to zbyt poważne żeby coś radzić.Koniecznie idź do lekarza.

Gość do lekarza
a co to za różnica, że nie jesteś w swoim mieście ??? prywatnie idziesz gdzie ci się podoba, a na NFZ też nie ma żadnej rejonizacji, wystarczy mieć ubezpieczenie i wszędzie cię muszą przyjąć lepiej odstaw te tabsy i daj organizmowi odpocząć jak zmieniałaś na inne to nie trzeba było kombinować z nierobieniem przerwy jeżeli przytyłaś to masz źle dobrane tabsy, dobrze dobrane nie mają prawa powodować tycia, nie powinnaś czuć, że w ogóle je bierzesz

a sama moge odstawic sobie tabletki? wczesniej je brałam ze wzgledu na zle wyniki hormonów, teraz nie wiem jak one wygladaja bylam przed chwila w przychodni ale kobieta jest na urlopie, wiec raczej nic z tego nie bedzie zostalo mi jeszcze 5 tabletek