Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpolada

Dlaczego zawsze trafiam na frajerów?

Polecane posty

Gość swój do swego ciągnie

Gość zagadka swiatowa
my nie wiemy.

Gość lasgo on
bo musisz sama sie zmienic, wtedy przestaniesz trafiac na frajerow:)

Gość pimpolada
Czekam na miłość miesiącami, czasem dłużej... Kiedy trafię na kogos kto zwroci moja uwage po ok 2 miesiacach okazuje sie ze jest frajerem:( Ze jest podlym bezwzglwdnym samcem, ktory wcale nie chce ze mna byc tylko leci na moj tylek masakra

Gość pimpolada
Jak mam sie zmienic? Choc mam drapiezny wyglad - jestem bardzo delikatna osoba z charakteru, czula, wrazliwa, romantyczna a nie jakims wampem:(

Bp masz za wysokie wymagania? A czy kręcą ciebie wysportowane, wydepilowane i przystojne jednostki. Jak tak to zapamiętaj że one z reguły wypchane są trocinami :)

Gość pimpolada
tomcioszek - juz ja znam ten typ! wszystkim pomagaja a tak naprawde sa podlymi manipulatorami chcacymi tylko osiagnac swoj cel!

Gość pimpolada
Mam juz 24 lata w koncu chcialabym poznac kogos z kim mozna by porozmawiac na kazdy temat i komu by na mnie zalezalo bezinteresownie

do pimpolada ale dlaczego od razu zakladasz ze dałabys sie zmanipulowac, gdybys poczuła manipulacje to bys przeciez pozegnała kolejnego frajera , czyz nie ?

Gość pimpolada
zalezy... jakbym sie zakochala to dalabym sie pewnie zmanipulowac, gdyby nie wywarl az tak silnego wrazenia to zostalibysmy znajomymi

Gość pimpolada
dziecko? a niby dlaczego mialabym ,,dac" frajerowi i jeszcze pozwolic zrobic mu dziecko? no wiesz mam trzezwy umysl a nawet jak mam pijany to jakos nie ciagnie mnie do takich zabaw

Gość pimpolada
wole takiemu co nadaje sie na meza ojca i do lozka:)

czyżby dziewica ? nie jedna laska mowiła : ja tylko z tym jedynym , a konczy z dzieckiem po xx partnerach

Gość pimpolada
ehhh realizmu... moze juz takie moje przeznaczenie... mialam 2 chlopakow troszke dluzej ale to stare dzieje

Gość pimpolada
najwazniejsze zeby byl zaradny i ambitny nie musi miec dzis kasy, ale majac te cechy charakteru na pewno w przyszlosci bedzie ja mial co idzie w parze ze zapewni byt swojej rodzinie, powinnien byc tez w miare ogarniety intelektualnie i wyrozumialy, kulturalny i nienerwowy, czysty, towarzyski, wyglad nie jest zbyt istotny, malo kto ma jakies konkretne upodobania liczy sie osobowosc a wtedy i wyglad sie podoba

masz wymagania , kolejna laska która mowi ze zaradny i ambitny czyli równa się MUSI MIEC KASIORE jak nie dzis to za 1 rok bo inaczej nara masz wymagania , a co Ty jestes w stanie sobą zaoferowac facetowi ?

Gość pimpolada
hmm no to tez zalezy czego dana jednostka oczekuje ale np jestem zaradna ambitna chce cos osiagnac ciezka praca i miec z tego satysfakcje hmm jestem ladna zgrabna mila inteligentna moglabym go godnie reprezentowac i umilac mu zycie:) hehh no przynajmniej tak do 50 bo pozniej nie wiem czy nie zmienilabym sie w jedze roznie mogloby byc

o sobie mowisz: "chce cos osiagnac ciezka praca" , czyli nie masz kasy dlaczego facet nie moze czegos osiagnac ciezką pracą , dlaczego zakladasz z góry ze faceci to nieroby bez kasy ?

no wlasnie, kobiety maja wymagania rozbudowane jak polskie seriale a faceci za mało wymagają od kobiet zastanow sie nad soba i nie wymagaj od kogos czegos czego sama nie jestes w stanie dac (np. kasy)

Gość pimpolada
no to ja przeciez wczesniej powiedzialam ze nie oczekuje na dzien dzisiejszy kasy, tylko zwracam uwage jak facet sie zachowuje, co robi jak mysli i czy kiedys bedzie w stanie zapewnic mi dobre warunki, wracajac do mnie - do biednych nie naleze, utrzymuje sie sama caly czas sie staram

Gość harrypotter
przestan byc naiwna