Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mua

i znowu nic..

Polecane posty

Gość mua

kochane!staram się o dzidzie juz 10 m-c i znowu nic... owu w porządku, wszystkie badania tez a ciązy jak nie było tak nie ma.... lekarz przepisał mi dupahaston więc biore od dwóch cykli.... ale skoro nie ma problemu to w czym jest problem....???? co wy o tym myślicie..??????

Gość annabella210
Ja tez dlugo staralam sie o drugiego dzidziusia i zajelo mi to 3 lata az poprostu poddalam sie i w momencie kiedy juz zrezygnowalam okazalo sie ze jestem w ciazy.Dufaston dostalam jako lek podtrzymujacy poniewaz mialam bardzo slabe wyniki.

Gość annabella210
Moze powinniscie sie troszeczke rozluznic w momencie zblizenia i nie myslcie tylko o tym bys zaszla w ciaze daj sie poniesc emocjom.

dokaldnie bardziej sie odprezyc i przestac o tym myslec,a przedewszystkim starac sie w te 3 konkretne najplodniejsze dni ,jezeli nie wiecie jak sobie je obliczyc najlepiej isc na monitoring do ginekologa,ja tez sie staralam 4 miesiace ale poszlam na monitoring do gin i za pomoca moich obliczen udalo sie za 4 razem.

Gość mua
kurcze, kurcze.... włanie ze mną jest tak, ze wyluzowałam.. podczas zbliżen w ogóle o tym nie mysle... kochamy sie romantycznie, spontanicznie i na luzie....:))))))))) myślenica zaczyna mi się tak 1.5 tyg przed mającą nadejść miesiączką... a potem znowu rozczarowanie.... i znowu, i znowu... sama nie wiem.......... :(((