Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulawka

NIEMIECKIE PROSZKI DO PRANIA

Polecane posty

Gość inamil
@aldowitka, chodzi ci o II Septon? Też używam :) W polsce też można znaleźć skoncentrowane proszki, takie z dozowaniem 70 g na pranie. ja z kolei nie lubie intensywnego zapachu. Drażni mnie. No i mój pies dostaje szału jak intensywnie pachnie.

Gość gość
To psa też pierzesz?

Gość inamil
Psa też wyprałam, a śmiechom nie było końca... ;) Większość psów drażni intensywny zapach detergentów. Dlatego powstają specjalne płyny do prania legowisk i psiej odzieży, szampony do mycia psów z odpowiednim ph itd. Clovin II Septon nie jest z tego co wiem specjalnie dla zwierząt, ale dobrze usuwa zapach z legowiska mojego psa, dopiera je i przede wszystkim dezynfekuje. W ogóle sięgnęłam po niego z polecenia dermatologa (ludzkiego) ze względów zdrowotnych. Wracając do psa, proszek ma delikatny zapach i go nie drażni.

Gość aldowitka
Hahaha!

Gość adelka2
Dla mnie nie jest ważne to czy proszek jest niemiecki czy polski. Ma być dobry i tani! Używam do białego i kolory produktów Waschkonig . Czasem jest to proszek, a czasem kapsułki lub płyn. Oczywiście najbardziej poręczne są kapsułki, ale u mnie różnie jest z kasą, więc raczej kupuję proszek.

Gość gość
Moi znajomi oswiadczyli mi zeby nie przywozic im kawy od Aldika z Niemiec, chcieli Jacobs. Wsypalem kawe z Aldika do opakowania Jacobs. Bardzo ja wychwalali.

Gość gość
Skąd bierzecie niemiecką chemię? Dużo czytałam na jej temat i doszłam do wniosku, iż warto w nią zainwestować. Polecicie jakiegoś dostawcę? Chodzi nie tylko o proszek do prania.

Gość gość
Mnie od bardzo dawna zaopatrują https://hurtowniachemiczna.com/ . Proszki do prania, żele, kapsułki a nawet odplamiacze wraz z płynami uniwersalnymi sprawują się doskonale. Żadne plamy nie mają z nimi szans w związku z czym zawsze, gdy pojawia się potrzeba to wspólnie zwalczamy brud! Zdecydowanie polecam Ci ich ofertę.

Gość Martynaxx
Z postępem technologii, pojawiają się różnorodne nowości. Dotyczą one ciuchów, artykułów gospodarczych, jak i również środków czystości. Niektóre nowe firmy środków piorących, mają naprawdę skuteczne preparaty. Jednakże, najlepiej używać tych, które są sprawdzone. Poza tym, możemy zamówić je w sklepie online. Jest to dość duże ułatwienie, ponieważ ludzie używają różnorodnych preparatów.dorozka-napoleona.pl/polecane-srodki-piorace/]http://dorozka-napoleona.pl/polecane-srodki-piorace/

Gość Martynaxx
Z postępem technologii, pojawiają się różnorodne nowości. Dotyczą one ciuchów, artykułów gospodarczych, jak i również środków czystości. Niektóre nowe firmy środków piorących, mają naprawdę skuteczne preparaty. Jednakże, najlepiej używać tych, które są sprawdzone. Poza tym, możemy zamówić je w sklepie online. Jest to dość duże ułatwienie, ponieważ ludzie używają różnorodnych preparatów.dorozka-napoleona.pl/polecane-srodki-piorace/]http://dorozka-napoleona.pl/polecane-srodki-p iorace/

Gość AdeLina

Tylko i wyłącznie proszki z zagranicy, przetestowałam już wiele proszków w Polsce i nie byłam z nich zadowolona. Plamy jak były tak były i po kilka razy prałam nawet. Dopiero jak kupiłam z Niemiec to ubrania są naprawdę czyste.
Polecam w szczególności proszki Waschkonig.

W najlepszej cenie i jakości są dostępne w sklepie internetowym EuroShop24h.pl