Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onijaaa

Znowu będzie żałoba narodowa.

Polecane posty

Gość onijaaa

No i znowu będzie żałoba narodowa w weekend. Przykro,że doszło do katastrofy,ale tych narodowych opłakiwań za duzo,oj za duzo.

Gość gffddd
też mnie wkurwiaja żałoby narodowe, jakby to cos dało, przez to młodzi nie beda mieli co robić i bedxie wiecej tragedi

Gość gfhhhhhhfsgfds
kaczor Ty kutafonie, zajmij sie wreszcie czyms sensownym a nie oglaszaj tych zalob wciaz i wciaz. robi to tylko zeby sie przypodobac starym babciom, wiadomo, szansa na reelekcje(przynajmniej tak mu sie wydaje)

Gość a czy jak bedzie zaloba
to znaczy ze wszystkie kluby beda pozamykane w sobote?

Gość cel to połowa sukcesu
zdolność ogłaszania żałoby narodowej to on ma opanowaną do perfekcji. jedyna rzecz, którą potrafi zrobić idealnie. pierdolę te żałoby, co za dużo to niezdrowo, za czasów jego kadencji było tyle szans do ubolewania w trakcie żałób, że teraz niech się cmokną w dupę. polska - kraj czarnych wstążek i rozpaczy, zajebiście 🖐️

Gość efwkernf
rzez takie czeste wprowadzanie narodowych załob ludzie robia sie obojetni,nieczuli. Podczas wakacji zgineło na drogach prawie 1000 osob i wiekszosc z nich zgineła nie ze swojej winy i jakos nikt nie ubolewa nad tym.

Gość otóż to i w dodatku
przykro mi to mówić, ale prawda jest taka, że górnik za każdym razem jak zjeżdża na dół to ponosi ryzyko, ale cóż - taki zawód sobie wybrał... To straszne i smutne co się dziś stalo, ale nie rozumiem po co ta żałoba narodowa...

Gość a czy jak bedzie zaloba
niech ktos mi odpowie na pytanie bo od tego zalezy czy przyjade do Polandu na weekend ;-)

Gość wprowadzi źle
nie wprowadzi jeszcze gorzej. Ot Polska i Polacy

Gość sminonnaa
Jezeli juz,to załoba powinna byc ogłoszona od razu gdy potwierdzono smierc 12 gornikow i powinna trwac tylko 24 h.

Gość katat
dokładnie! dlaczego ktos ma mi narzucac zalobe i kazac sie smucic!