Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradziłam co robić

Stało się. Zdradziłam ukochanego faceta POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość zdrada jest jak kobieta

Gość KUSA ŁYTKA
ja miałam podobną sytuacje,alkohol uderzył mi do głowy..niestety,od tego się zaczęło....oddaliłam się od chłopaka,zaczęłam żyć jakby obok,a nie z nim...rozstaliśmy się w końcu,chociaż mu o tamtym nie powiedziałam..dziś mam męża...I NIE PIJĘ ALKOHOLU....WIEM ŻE zdrada najbardziej mści się na tym,który zdradził 1.wyrzuty sumienia 2.strach,że się wyda 3.wątpliwości w sens związku

Gość a se napisze tak
"Narzeczony mnie utrzymuje, jak zerwiemy ze sobą, zostanę z niczym " I tym się pewnie przejmujesz najbardziej? "hormony nie wytrzymały" 2 dni nie potrafiłaś wytrzymać? Żałosne :O

Gość magister statystyk
95% kobiet w zwiazkach dopuscilo sie zdrady. Wiec prosze, nie robcie z siebie swietoszek :/

Gość miej honor
spakuj sie i wynos od faceta

Gość a mnie zastanawia
co cie bardziej martwi - fakt, ze facetsie dowie czy fakt, ze kopnie cie w twoje puszczalskie dupsko i zostaniesz jak sama nie omieszkalas zaznaczyc, z niczym. nic nie tlumaczy twojego zachowania, ani wino, ani brak narzeczonego, ani hormony.. kompletnie nic! jestes latwa i facet to wykorzystal.. teraz music pic piwo, ktore nawarzylas, bo predzej czy pozneij on sie dowie!

nienawidzę takich dziwek. Facet pojechal zarabiac zeby utrzymac taka kurewke a ona sie puszcza. ja pierdole! weź sie kobieto za robote a nie nogi rozkładasz przed kolegami narzeczonego. kijem owinietym szmata bym cie nie dotknęła

Gość wujek super rada
Proponuje wspolna terapie u psychiatry, taka przedmalzenska.

Gość jestem mezem
i mam mnostwo kochanek

Gość Porcupine Tree - The Incident
s*ko, what goes around comes around, pamiętaj o tym, gdy dostaniesz kopa w tyłek :/ współczuję Twojemu Narzeczonemu (mam nadzieję, że nigdy nie Mężowi) :[ Ciebie nic nie tłumaczy !!! spadaj z Jego życia, niech sobie je układa na nowo z kimś innym, WARTOŚCIOWYM

Gość wkrótce dwie kreski na teście
ciążowym :D