Gość nala . Napisano Wrzesień 18, 2009 Witam ;) Nie uważam aby mój problem był jakoś szczególnie poważny , ale zapewne jest bardzo drażniący i z po tak długim czasie -męczący . Od ponad roku wrastają mi paznokcie , z początku sama sobie z tym radziłam , ale jak moja mama zobaczyła mojego dużego palca u prawej stopy , stwierdziła że chirurg jest obowiązkowy. Poszłyśmy , zabieg był , zerwanie całego paznokcia . Oczywiście wszyscy zakładali , że to pierwszy i ostatni raz , ale tydzień temu miałam już już 6 zabieg , były 2 na palca u lewej i 4 na palca u prawej . Zganiamy to na to , iż po każdym zabiegu moje obuwie uważane jest za nieodpowiednie , raz jest za wąski przód , następnie nie przepuszczają powietrza ... Nosze już [przynajmnie ja tak uważam] buty z wyższej półki typu ECCO ... chociaż zawsze byłam za tym aby nosić NIKE i ogólnie buty typowo młodzieżowe [mam 15 lat ;D] . Już kilka razy miałam mieć zakładane klamry , ale raz stwierdzono że mam dzikie mięso [; O] , raz że mam nietypową płytke paznokcią lub za cienką . Nie mam pojęcia co z tym zrobić , ciągle słucham rad innych ''idź na kolejny zabieg , co ci szkodzi '' , '' kosmetyczka'' itp . Co o tym sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach