Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawszelkacene

zero słodyczy i tłustych rzeczy od 19.09.09

Polecane posty

Gość Zawszelkacene

Kto sie przyłancza ? mam dość mojego sadła i chce schudnąć ! :(

Gość Zawszelkacene
czerwnone szpilki a ile masz lat ?:) i cm wzrotu i waga :):* pozdrawiam :*

Gość Pola1988
Hej za wszelka cene :) ja mam 21 lat, 60 kg i 160cm. a Ty? opisz sie:) i jaka diete zamierzasz stosowac?:) Powodzenia!

Gość Zawszelkacene
Ja mam 165 cm wzrostu i 72 kg wagi ;// masakra ! chce stosować dietę poniżej 1500 kcal tak do lutego . :)

Gość Zawszelkacene
No ja napisałam wyżej :) to mam pomysł :) będziemy stosować dietę do 1500 kcal :) to jest najbardziej bezpieczna i bez efektów jojo dieta :) to jak ?

Gość Zawszelkacene
no :) od jutra okej :* ?

Gość Zawszelkacene
kochana wystarczy 30 minut :) bo jak zaczniesz od godzinuy to ci sie zakwasy porobią ;p a później stopniowo mozesz podwyższać czas :)

No ja przez miesiąc miałam 5h ruchu, bo rozwijałam moją karierę ulotkarza ;) i zakwasy mam z głowy. Teraz tylko chciałabym zachować jakąś aktywność w ruchu akademickim :P - a z tym będzie ciężko. Ale takie min. pół godziny też jest ok. :)

Gość Zawszelkacene
No :) mam nadzieje ze codziennie bedziesz wchodzic i opisywac dzien :) pozdrawiam :*

A co macie zamiar ćwiczyć? Ja myślę o bieganiu:P - nawet kiedyś sobie kupiłam do tego buty, ale skończyło się na kilku wyjściach kiedy łapałam taką kolke że nie mogłam chodzić :P. Teraz chyba mi się kondycja poprawiła to może dam radę. I na jogę bym się zapisała - joga to w ogóle świetna sprawa, kiedyś chodziłam (to byyyłyy czasy gdy mogłam palcami dotknąć podłogi :P hihi)

Gość Zawszelkacene
heh :) to fajnie :)

Gość Zawszelkacene
Ej !! ":D kto sie przyłancza ? czkemy :):*

Dziewczynki ja się dołączam, jednak... ja odchudzam się już od końca sierpnia, nie jem słodyczy, nie pije gazowanego i dużo schudłam :)

Dziewczynki ja się dołączam, jednak... ja odchudzam się już od końca sierpnia, nie jem słodyczy, nie pije gazowanego i dużo schudłam :)

Gość baisia89
i ja sie przylacze :) chce schudnac 2kg moze sie wydawac nie duzo ale ciezko jest to zrobic... mam 21lat, 160 i 49kg. ciezko jest mi sie zmusic do czegokolwiek, czy to cwiczenia czy niejedzenie slodyczy, moge wytrzymac troche ale jak mnie cos napada... nazeram sie jak glupia.. to jest chore ;(

Gość Zawszelkacene
Właśnie Pamela1793 powiedz :)):*! baisia89 ja mam tak samo ;//

2kg łatwo zgubić, dwa tygodnie i nie ma :) Nie jedz słodyczy i tyle. Ja np. nie mam jako takiej diety, a przez mniej niz miesiac zgubilam ponad 4kg. Jem rano o 6, lub 7. Potem 2 i 3 śniadanie (czyli kanapka a potem jabłko) te 2 i 3 śniadanie w godzinie 10 i 11. Potem o 16 jem normalny obiad (to co mama zrobi) i potem staram sie nic nie jeść, lecz czasami nie daje rady, to cos tam sobie zjem ;-) Jem dosyć dziwnie, lecz jem o 6,7 rano bo wstaje wtedy mam szkołę na 7:30, rano jem płatki z mlekiem, potem jem podczas przerw, np o 10 chleb, 11 np. jabłko, potem obiadek, czasami zdarzy mi sie zjesc po 19 np. kanapke, lub coś tam na co mam ochote, co ma duzo białka, bo na kolacje nalezy jesc białka. i tyle, nie podjadam i pijam duzo wody i herbate zieloną, wieczorem oczywiscie. I tak codziennie od 20kilku dni -4kg ;)

Gość baisia89
co do cwiczen mnie np mobilizuje cwiczenie z kims..dzisiaj po raz trzeci cwiczylam z panem z youtube... tzw ABS i pokrewne filmiki na rozciaganie, rece, nogi i posladki..kuszące bo kazde z nich tylko 8 minut... i najwazniejsze nie zniecheca!

Gość Zawszelkacene
aha :)

Ja mam pewien problem z ćwiczeniem, nie lubię. Polecam rowerek, około 10km i bieganie nawet 2 km starczą. Np. ja mam 'ćwiczenia' na przemian, raz biegam, raz rower, potem np. dzien urlopu (haha:D) potem znowu rower, bieg, urlop, rower, bieg :-) :P szybsze efekty :P

Gość baisia89
no właśnie z mojej wagi juz to tak łatwo nie schodzi... dodam ze mam 160 może to dlatego

Hej mam 25lat 170cm i 83kg. Moge sie przyłaczyc? Nie mam ostatnio motywacji dlatego strasznie duzo jem i nie moge sie opaowac. to straszne bo ostatnio przytyłam 6kg i nawet to mnie nie zmobilizowało. Musze cos zmienic bo niedługo moj maz mnie zostawi albo zacznie zdradzac. Juz teraz odczuwam ze nie jest tak jak kiedys i obojgu nam to przeszkadza bo nawet nie moge sie spokojnie przebrac przy nim bo sie wstydze.

Gość baisia89
mam 160cm i waże 49kg :)