Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawszelkacene

zero słodyczy i tłustych rzeczy od 19.09.09

Polecane posty

baisia89 ... chciałabym tyle ważyć. Nie odchudzaj się, pomyśl że inni chcieliby tyle ważyć co Ty.

Gość Zawszelkacene
Irenia jasne że możesz :) przyjmuję Cię :) ile chcesz schudnąć :)?

Irenia przyłączaj się pewnie ;-) im wiecej kobiet tym lepiej. Polecam poczytanie sobie wypowiedzi innych kobiet odchudzajacych sie, to dziala mobilizujaco *bynajmniej na mnie :)

Gość baisia89
no nie jest zle, tzn nadwagi nie mam, ale zle się czuję sama ze sobą.. moj brzuch jest obrzydliwy..ta oponka mnie dobija i przede wszytskim takie "bułki" robiace sie na styku ud z tyłkiem ...to jest koszmar..

Gość Zawszelkacene
Pamela chciałabym schudnąć 25 kg do lutego czy dieta poniżej 1500kcal przez ten czas i minimum 30 minut dziennie cwiczyc zrobią cód :D?

Chce schudnac do 65kg wiec długa droga przedemna ale pierwszy mój cel to 77 tak dla ułatwienia i po mału w dół.

Tak. W ciagu miesiaca musialabys schudnac 5kg. Czyli teorytycznie do lutego mogłabys schudnac 25kg, jednak... na poczatku szybko sie chudnie, a potem coraz wolniej i wolnej. Ćwicz, a bedzie ok, i nie wracaj do starych nawyków! Polecam wam dziewczyny CHROM ORGANICZNY, jezeli macie problemy z podjadaniem slodyczy i w ogole. Ja biore to 20dni i nie mam ochoty na slodycze :-)

Gość Zawszelkacene
Irenia jak chcesz schudnąć bez efektów jojo to proponuje diete do 1500 kcal , dużo woody niegazowanej i ćwiczenia :D

Gość Zawszelkacene
Kurcze .. nie wiem czy dam rade :D musimy sie wpierac nawzajem :d :*

Gość Zawszelkacene
Pamela ;p ja sama pisze sobie diety tzn patrze co ile mam i planuje dzien :)

Irenia ważysz 83kg pierwszy cel to 77 ... hmmm czyli to 6kg, zgubisz to jak sie oczywiscie postarasz nawet w miesiac, a potem z 77 powoli do 65 i bedzie ok. Ja wazyłam 81kg a teraz waze 76,2 ;) i zrobilam to w 20kilka dni :)

Gość Zawszelkacene
Pamela a widać efekty ?

Ja nie widzę, ale mój chłopak jest szczesliwy i mowi, ze to widac efekty i ze jestem zgrabniejsza ;-D

Gość Zawszelkacene
Ahaaa :) to fajnie :) kurcze ;.. :( chcialabym schudnac 25 kg do lutego ale to chyba nie mozliwe :(

Możliwe! Wierz w to, działaj i będzie dobrze! :) Moze nie 25kg, ale 20, zawsze lepiej niż nic. A czemu do lutego? Ja chce schudnąć na razie do 60kg = 16kg :/

Gość Zawszelkacene
Pamelaa ... ale przeciez 20 kg to duzo i napewno bedzie duzo widac ;p bo w luty/ marzec mam sie spotkac sie z takim chlopakiem i chce żeby było wszystko super :D i wogule na zakupy sie wybieram w lutym po diecie zeby fajnie wygladac ;p

dzieki za rady:) nie wiem chyba 1500 to za duzo dla mnie bo mam mało ruchu to tak góra 1200 mysle. Kupiłam sobie fajny szeroki pasek juz nie moge sie doczekac az zobacze swoja talie:)

Gość mówmy mało lecz konkretnie
czemu od jutra a nie od dzisiaj :)

Gość Zawszelkacene
No spoko :) jak myślisz :):* wierze w Ciebie :D

Mhmm... :D Ja czekam na razie do stycznia. Zeby miec do stycznia -10kg, modle się do Boga o siłę i wytrwałość... :)

Gość Zawszelkacene
Bo dzisiaj jest już koniec dniA :D heh ;p

Wiecie za 2 miesiace dopiero wyprowadzimy sie od tesciów. A jak narazie tesciu u nas gotuje dla wszystkich i ciezko bedzie tak odmawiac a on robi wszystko tuczace jak diabli np. dziesiaj jadłam kopytka z zawiesistym sosem. Juz nie moge sie doczekac az sama zaczne gotowac dla nas w naszym mieszkanku:)

Bedzie dobrze dziewczyny :* ! Wierze w Was i siebie. Dieta + troszke cwiczen = jest ok. Za wszelka cene, ile wazysz itp? :)

Gość Zawszelkacene
No pamelciu :* jakbym sie nie odzywała pare dni to sie nie martw bo moze nie bede mogla wejsc bop nie bede miala czasu :) ale napewno napisze jak bede mogla czy cos schudlam :) Za chwilke bede konczyc ;p

Gość Zawszelkacene
ważę 72 przy wzrośście 165 ;(

Zawszelkacene 72-25=47kg oszalałaś!? wcale nie jesteś gruba! Jestes szczuplejsza ode mnie! ja waze 76 a chce wazyc 60.

Gość Zawszelkacene
Pamela ! ale byłam u lekarza i kazał mi cos z tym zrobic . jestem strasznie zle zbudowana ... pod koniec dnia nola mnie nogi i wgoule ;/ duży mam brzuch i dup * a ty jestes wyższa i dlatego wiecej wazysz a ja mam nadwage .