Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawszelkacene

zero słodyczy i tłustych rzeczy od 19.09.09

Polecane posty

No dziewczynki fajnie sie pisze ile by sie chciało a od jutra walka ze słabosciami, pokusami i sysznosciami. oj oj jak bede głodna bede pisac. heheheh to chyba cały czas powinnam pisac

Gość Zawszelkacene
:) dzisiaj pierwszy dzien :) napewno sie uda :*

Gość Zawszelkacene
no :D jem jabłko i piję mleczko:D

No no i sie zaczeło na sniadanie wypiłam aktimelka potem kawka a teraz jestem po obiedzie jadłam ziemniaczki z grzybami w smietanie:) rozpusta maksymalna. Ale nie planuje nic juz dzisiaj jesc no chyba ze jakiegos owock jeszcze przed 18.

Wiecie najtrudniej jest mi odstawic cukier a musze sie przemeczyc bo inaczej nic z tego nie bedzie. Zawsze po normalnym posiłku mam ochote na cos słodkiego:( jak to opanowac do diaska?

Gość Zawszelkacene
kurna .. i znowu musze od nowa .. siostra zamowiła pizze i zjadłam ! ale od jutra sie nie poddam ! za nic

Gość Zawszelkacene
:) ale od jutra na poważnie ! koniec ze wszystkim ! :D

Nic nie pisze, bo mi głupio. Z diety nic nie wyszło. Koleżankę zostawił chłopak dla innej.. No i zrobiłyśmy sobie kobiecy dzień. Tak kobiecy, że napchałyśmy się dla "pocieszenia" słodyczami i wydałyśmy za dużo pieniędzy na ciuchy... Ale od jutra mam nadzieje, że dam radę i nie będzie żadnych awaryjnych sytuacji

Dziewczyny! ... Od jutra, od jutra. Ciągle tak gadacie, tak samo jak od poniedziałku sie odchudzam! Jeżeli nie wytrzymałaś nawet jeden dzień, to zastanów się czy na pewno tego chcesz... Potem też tak będzie, że koleżanka coś tam i też się najesz, albo nic albo wszystko. Przepraszam, ale sie wkurzyłam. A u mnie bardzo dobrze :)