Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojeeeeeeesssie

ciąża i nagle brak objawów!!!!

Polecane posty

Gość bojeeeeeeesssie

Jestem w 5 tyg ciązy wiec to poczatek i nie do konca szansa na donoszenie, wiem o tym,caly czas mialam dolegliwości,21 i juz musialam isc spac,nudności, niedobrze mi było,od jakiegos czasu czuje sie jakby to nie byla ciąża!!!!wszystko mineło :( apetytu brak,ale miesiaczki tez brak,bosheee naczytalam sie o jakis ciązach obumarłych!!!! boje sie zE MOJ ZARODEK PRZESTAL SIE ROZWIJAC!!! we wtorek pierwsza wizyta i odchodze Od zMYSLOW!!!!!NIEKIEDY DOKUCZA MI KLUCIE JAKBY JAJNIKOW.

Gość śmieszkka
bądź spokojna, czasami tak po prostu jest nie zamartwiaj się na zapas:)

Gość dziwna sprawa dla mnie
to mi tak wygląda ze moze byc cos nie tak,ja radze powiedziec lekarzow.dzwigalas cos ciezkiego moze ostatnio?

A bolą cię piersi? To podobno najważniejszy objaw. Nie martw się na zapas. To nie ma sensu. Nawet jeżeli coś jest nie tak to nie jesteś tego w stanie zmienić ani powstrzymać. Dopóki nie masz krwawienia nie przejmuj się i cierpliwie czekaj. 5 tydzień to naprawdę wczesnie. Ja na tym etapie jeszcze nawet mdłości nie miałam. Wiem że ciężko ale im bardziej się zamartwiasz tym bardziej sobie szkodzisz. Zobaczysz w przyszłym tygodniu pójdziesz do lekarza i wtedy się przekonasz co i jak i czy wszystko jest w porządku. I zapewniam cię że wcale nie przestaniesz się martwić... bo kobieta w ciąży się non stop o coś martwi. I nie czytaj za dużo w internecie bo tylko popadniesz w depresję. Trzymam kciuki.

Gość bojeeeeeeesssie
dziekuje, piersi tez przestaly bolec a strasznie bolaly :( NIE BEDE JUZ czytac. raczej nic ciezkiego nie dzwigalam,jedynie mojego synka,wazy 15 kg :( ale niekiedy musze go wziasc na rece :(

Nie ma sie co martwic na zapas, bo nerwy tylko zaszkodzic moga. Ja dolegliwosci ciazowe mialam gora 2 tygodnie (bol podbrzusza tylko), potem nic, dlugo nic. W polowie ciazy od salaty mnie odrzucalo. Tyle, gdyby nie rosnacy brzuch moglabym powiedziec ze chyba sie lekarz pomylil :P Glowa do gory, chodz regularnie na wizyty do lekarza, nawet 2, bylebys byla spokojniejsza.

Gość uk girl
u mnie niestety tak było ze objawy ciazy zanikły i połtora tygodnia temu miala zabieg łyzeczkowania :( ciaza obumarła w 8 tygodniu a przez kolejne 3 czyli do 11 tyg nie bylas swiadomo