Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokłócona z szefem

Mam problem w pracy!

Polecane posty

Gość pokłócona z szefem

Zawsze miałam dobry kontakt z szefem. Jednak jest osoba, której to się nie podoba. Potrafiła skutecznie skłócić mnie z szefem. Nawet dowidzenia mi nie powiedział. Cały weeknd popsuty a poszły o jakieś bzdury. Co z tym zrobić? Skłóciła nas kobieta stara, zgorzkniała, wiecznie niezadowolonba, rozwódka, której szef się zawsze podobał. Jak przyjął mnie do pracy stała się zazdrsona i zaborcza. Podkopuje pode mna dołki. Gnębi mnie psychicznie. Męczy mnie ta cała sytuacja. Wracam padnięta do domu chociaz nie pracuje fizycznie.

Gość twoja szkapka
udawaj lesbijkę, rozkochaj ją w sobie.

Gość pokłócona z szefem
Pocieszcie mnie jakoś:( Siedzę i ryczę i uspokoić się nie mogę :( Tak się cieszyłam z tej pracy, z tego, że potrafiłam znaleźć wspolny język z szefem, pomimo jego trudnego charakteru. Wiem, gdzie leży przyczyna. Zawsze owa kobieta była najważniejsza u szefa. Teraz spadła w rankingu. Próbuje mnie zniszczyć, czeka na moje potkniecia. Stwarza konflikty między mną a szefem. Nie było jej dwa miesiące. Wtedy ani razu nie pokłóciliśmy się. Oczywiście były jakieś spięcia ale zaraz jakoś normalnie gadaliśmy. A jak tylko wróciła do pracy od razu jakaś kłótnia i ciche dni. I to w sumie o bzdety. A ona ma satysfakcje. :(:(:(

Siedzę ciągle spięta w pracy. Ona ma biuro zaraz obok mnie, zawsze ma otwarte drzwi, rozlicza mnie z tego gdzie wychodzę, ile mnie nie ma, z kim i ile rozmawiam przez telefon, kto u mnie był, czy pracuję czy tylko siedzę na internecie. A jak jej nie było normalnie pracowałam na luzie, spokojnie, mogłam się skupić, pracowałam wydajnie, szef był zadowolony. A teraz wiecznie jakieś spięcia.

Gość RYTYTYT
No to skoro szefcio taki dobry to idź z nim pogadaj o niej i poproś o dyskrecję. Może spojrzy na to inaczej.A jak nie wyrabiasz to szukaj nowej pracy, zanim zwariujesz.