Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looooooooooooooooooo

obraził się na mnie po nieudanym seksie.

Polecane posty

Gość looooooooooooooooooo

Na początku sama miałam na to ochotę, więc zgodziłam się ale w trakcie pieszczot uświadomiłam sobie że nie dam rady, bo on mnie wogóle nie szanuje, odsunęłam się. To moja wina że się wogóle zgodziłam, ale sorry, nikt nie jest nieomylny, on nic nie powiedział, nie pocieszył mnie, tylko się tak rozstaliśmy. Wiem że to była dobra decyzja, źle bym zrobiła próbując udawać przed nim że wszystko jest ok. Ale teraz czuję się opuszczona, bo go zawiodłam, mam wrażenie że mnie nienawidzi. Moje poczucie wartości zostało zupełnie zachwiane, wiem że on mnie tylko chciał wykorzystać, ale i tak czuję się beznadziejnie że zawiodłam mężczyzne w łóżku.. Może powinnam go przepraszać że nie wiem czego chcę...czy może od razu wykasowć jego numer?

Gość Boze widzisz i nie grzmisz /

Gość looooooooooooooooooooooo
To ma być rzeczowy komentarz/ Żal

prosze cie, czy teraz wszystkie zwiazki oparte sa tylko na seksie i kazdy nieudany je przekresla? wierzyc sie nie chce. kazdy moze miec lepszy i gorszy dzien. moze miec ochote lub tez nie. ochota moze przejsc w kazdej chwili. koniec kropka.

Gość loooooooooooooooooooo
Dzięki, bo jest mi trudno, on sie nie odezwał, a ja sobie wyrzucam że nie umiem zaspokoić mężczyzny. Mam poczucie że to on jest nie fair, ale mam niskie poczucie własnej wartości. Wiem, nie powinnam sie zgadzać, ale tak jak piszesz, ochota może przejść w każdej chwili.

Gość ftgfgjfgykguukukukugtg
hmmm

Gość lisicali
"bo mnie wogole nmie szanuje" Gdzie ty takiego faceta znalazłas????? I jeszcze masz wyrzuty ze z nim sypac nie chciałas???? Nie rozumiem niektórych kobiet!!! To chyba jakas pomyłka....

Gość dloooooooooooooooooooooooooooo
Widocznie mam takie niskie poczucie własnej wartości a on sie nie odzywa co pogarsza sprawę.

Gość obuchem w łeb
A zostając worem na spermę będziesz miała wyższą samoocenę???

Gość Dragon75
Dałaś facetowi na seks, i wycofałaś s ie w trakcie, więc nie dziw się, że jest wkurwiony. Jeśli nie szanuję Cię, to po co utrzymujesz z nim kontakt? lubisz być lekceważona?

Gość looooooooooooooooooooo
Postanowiłam sobie że będę uprawiała sex tylko jak będzie mi to sprawiało przyjemność, już za dużo miałam nieciekawych doświadczeń i k***a każdemu może się się coś zmienić, myślicie że postąpiłam nie fair wobec niego?

Gość loooooooooooooooooooooo
Mogłam udawać ale nie chciałam, mam dosyć udawania. Z tego nic dobrego nie wynika.

Gość lalineczka
czym objawia sie jego brak szacunku do Ciebie? Wiesz,czemu kobiety czekaja z seksem? Zeby się przekonac czy facetowi zalezy na nich czy tylko na bzykanku z nimi. Poza tym facet bardziej docenia to, co przyszło mu z trudem i wymagało jakiegoś wysiłku i starań. Według mnie podpuszczanie faceta i wycofywanie się w trakcie jest najgorszą taktyką jaką może obrać kobieta. Albo dajesz dupy albo nie dopuszczasz do takich sytuacji! Co do tego konkretnego faceta: nic z tego nie będzie, spieprzyłaś na całej linii i facet już nigdy sie w tobie nie zakocha.

Gość jakbys naprawde
czula sie dobrze w zwiazku,to ochota by Ci nie przeszla..

Gość lalineczka
I jeszcze jedno: jezlei teraz zaczniesz się tłumaczyć, przepraszać...to on przy najbliższej okazji wykorzysta cię i i tak oleje.

Gość Dziecko ile Ty masz lat
Oczywiscie,ze nie trzeba isc do lozka jak sie nie ma ochoty,a on gdyby Cie szanowal to by to zrozumial PAJAC JEDEN !!!

Gość loooooooooooooooooooooooo
To nie jest podpuszczanie, może jestes mało doświadczona że nigdy ci sie ne zdarzyła taka sytuacja, różnie bywa, Ja wcale go nie kocham więc daj sobie spokój z tymi złosliwymi komentarzami, skąd wiesz na pewno jak każdy facet to odbiera.. Gdyby to nie była wyjątkowa sytuacja tobym sie nie przejmowała, ale nie robie tego ciągle. Raz mi sie zdarzyło że nie wyszło, może powinnam go przepraszać na kolanach?

Gość looooooooooooooooooooo
Do komentarza na górze - dzięki ja tez uważam że jakbym mnie szanował to by powiedział że wszystko ok, a on sie nie odzywa.

Gość folusiaaa
Tylko dlatego bo nie dalas mu sie przeruchac masz WYRZUTY SUMIENIA ??? Jak on ma Cie szanowac JAK TY SAMA SIE NIE SZANUJESZ i dajesz dupy temu co Cie nie szanuje ? TO PALANT.OLEJ KUTASA.

Gość majusiaaaa
JAK go nie kochasz,to co sie nim przejmujesz ??? Ja ide do lozka tylko z facetem,ktorego kocham. Nie umiem inaczej. Na szczescie.:):):)

Gość no nie moge wrecz
No jesli sie obrazil i wyszedl bez slowa ,ze mu nie dalas to chyba powinnas wiedziec co z tym fantem zrobic ,nie???? ja bym wiedziala ,masz czarno na bialym kochana a ty sie zadreczasz wiesniakiem...czyzbys miala 15 lat?????

Gość lalineczka
Fakty: czyli ty nie jesteś z nim w żadnym związku? łączy was tylko seks czy seksu jeszcze nie było? Cała sytuacja jest popaprana, bo i układ między wami jest popaprany. Jak to się nazywa:seks bez zobowiązań? Przerwałaś w trakcie, bo nagle przypomniałaś cobie, że on cię nie sznuje, bo chce tylko seksu bez miłości i bycia razem?

Gość loooooooooooooooooooooo
Nie jestem taka głupia żeby przerwać w trakcie, raczej dość naturalnie sie odsunęłam na etapie pieszczot.

Gość lllllllllloooooooo myśl głową
a nie dupą,przecież on cie olewa aty masz problem,ja bym miała problem jak bym sie z nim przespała

Gość lalineczka
każdy facet po czymś takim się obrazi, bo czuje się odrzucony, oszukany i ma wrażenie, że nie pociąga kobiety lub że kobieta chce go upokorzyć i zrobić mu na złość. Co do odmowy w stałych związkach: jak najbardziej gdy jedna ze stron zaczyna się wymownie przytulać, druga informuje, że przeprasza ale nie ma teraz ochoty.