Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smok Rysiek

Polatałbym....kurde...

Polecane posty

Latactwo?! Nie oddam skrzydeł na licytację...nie oddam! [Unosi się w przenośni i dosłownie. W przenośni pod niebo a dosłownie, parę centymetrów ponad grunt]

Gość manager
Tu zobacz -> ww.audio.bloog.pl

Mogę w ten sposób odczynić! Nawet w windzie! Jeszcze woskiem mogę! Co wybierasz?

Gość Vindziarzowa
Ja wam wosk dam! Ja wam wosk dam! Skaranie boskie z nimi, no... [mruczy do siebie, omiatając windę cuchnącym mopem nad wyraz niedbale]

Gość tanasza
:D Oni żyją... Wymyśleni...nierealni... :) [Rozpoznaje niektóre imiona... ;)]

[Leży se taki wymyślony i bynajmniej, nie za bardzo realny...] [ale leży realnie] [znaczy nie stoi i nie siedzi...i nie wisi też, wszak nietoperzem nie jest, no, naprawdę...:o] [leży realnie na nierealnym grzbiecie :D] [parzyste łby chrapią, a nieparzyste są nierealne] :) [słowo "nierealne" zdaje się łbom być...nierealne..?..]

[Kołysze odpadniętą Fifcię w ramionach smoczych...wie, że pożałuje tego :D ale jakoś się nie powstrzymał :D] [Ze trzy łby ziewają jednak ...;)]

[łazi z miotełką...zamiata se znaczy, tak mimochodem] Halo! Haaaaloooo!!!! :D [podoba jej się echo, nie? ;)] Jest tu kto?? [a echo wrzasnęło....OOOOO!!!!!] ło matko...;o

Ależ jestem :-) To było miłe zobaczyć Was znów (chociaż odczuwam pewien niepokój w sprawie zyty...). Te akcje stykające trzeba powtarzać co jakiś czas :-) Siju!

{Omiata Kirdana piórkami na patyku} No! {wydziera Sylwii_B miotełkę z rąk podskakując na wysokość obu ócz Sylwii_B} Co sprzątasz! No co!

[Nie podskakuje, wodzi tylko gałkami za Fifcią] Jak to, co? Co brudne, to sprzątam...[wzrusza ramionami i dziwi się pytaniu] [ze zdziwienia miotełką zakreśla ósemki] [po pośladkach Kirdana...głównie ;)]

Gość tanasza
...pośladki...hehe :)

Właśnie! Bo ON to co?! [przyłącza się do ogólnych krzyków] [Generalnie biega z miotełką i omiata nie rozumiejąc, o co cho...;)] Jaki piękny śnieg! [zachwyca się z nagła] :D

Śnieżnej? [spogląda przez okno na deszcz] No można to tak nazwać, chyba* :O

[kończy lepić bałwanka] hehe...tja...otóż...[patrzy na obuwie swe] Ciepło mi! [bohatersko wykrzykuje] W stopy mi ciepło! Jak szlag! [owija szyję bałwana szalikiem z bawełny 90 %] [i tupie se] Z przytupem bałwan jest! :D

[Siedzi na trawniku i w skupieniu liczy świeczki] ...eścia..iem...eścia.....więć...kurde!...znowu się pomyliłam!...[marszczy młodzieżowo brwi i zaczyna od początku] ...jedna...dwie...trzy...