Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smok Rysiek

Polatałbym....kurde...

Polecane posty

{Wpada zdyszana z tortem własnej produkcji i podłużnym pudełeczkiem zawierającym sekretny przedmiot odpowiedni dla młodzieży} Proszę Sylwio_B. Sama upiekłam! Nie pozwoliłam się zbliżyć Gałązce, jak leciała z koszykiem czegoś dziwnego! Masz! Powiedz AAAAAAAAA {wtyka Sylwii_B łyżkę czubatą tortu koloru błękitnego w paski ze szczypiorku}

[Nie zastanawiając się, bo nie było kiedy :D przełyka kęs tortu, nawet nie krzywiąc się zbytnio...młodzieżowym wzrokiem zerka na podłużne pudełeczko] To prezent? [pyta głupio jak szlag] :D

[leży i jak zwykle i nic nie robi, jak każdy wzorcowy ochroniarz] [ale, to nie znaczy, że nie myśli] [bo, myśli] [I to wszystkimi siedmioma łbami] eeeeccchhhhh....[wzdycha też kompleksowo] [siedmiokrotnie i po siedmiokroć] [jak to smok...:)]

Gość tanasza
[trenuje młodzieżowe marszczenie brwi] :D Tule....

[marszczy brwi spoglądając na Kudłacza] CIĄŻA????? I DO TEGO UROJONA??? ZWARIOWAŁAŚ?????

[patrzy na Kazię ze zdwojonym zdziwieniem] CIĄŻA? :D [spogląda ze zdumieniem, jak pudło z prezentem się wydłuża...i wydłuża...i wydłuża...i wy....]...[otrząsa się] A liście? Liście kto? Pozamiata? Czy co tam z nimi trzeba zrobić? No? KTO? [pyta w desperacji zmieniania tematu] Może ja znowu, co? [miotłę ma już w dłoniach, pyta retorycznie]

Gość tanasza
...soczyste... [się rozmarzyła...] ;)