Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pykro

Jest mi przykro ... ktos mnie przytuli ???

Polecane posty

Gość do łezki łezka
a mi jest tylko smutno, ale tule cie online

Gość przytulasek
przytulam w ciemno:) choć nie wiem kogo i dlaczego ciepluteńki przytulasek wędruje do Ciebie lepiej?

Gość pykro
Dziekuje bardzo , to mile :) A pierdola taka ... Chlopak dzis wziol wolne, zeby spedzic ze mna dzien, no i sie nie udalo. Pojechal do kolegi na wioche , pokopac w pilke, jak wroci mielismy sie spotkac, ale dopiero teraz wraca. Wyczekalam sie tylko jak glupia przez caly dzien nic nie planowalam. A on mysli, ze teraz sama polece do niego . Wieczor spedzam sama sprzatajc sobie w szafie ;/

Gość to i od pomadanczki
🌻

Gość pomaranczki mialo byc
:o

Gość pykro
ajjjj dziekuje slicznie :P rozsylam buziaki :* Szkoda, ze te kwiaty nie prawdziwe, hmmm uwielbiam kwiaty :) tak zadko je widze

Gość o co tu naprawdeee bieggaa
Mnie tez jest smutno.Dzis juz po pracy byl o 15 w domu a ja nawet go nie widzialam.Piatek wieczor ja jestem chora i siedze sama w domu bo widac co innego dla niego jest wazniejsze niz ja.

Gość pykro
o co tu naprawdeee bieggaa - :( to ja tez Cie przytule Tacy sa faceci . Moj tez myslal, ze pojde teraz do niego, zaskoczylam go mowiac, nie . Przez sluchawke tylko slyszalam nagle obnizony ton . Nie moze byc zawsze tak jak oni tego chca . Ty tez mu pokaz :) czasem trzeba zacisnac zeby i grac;/ niestety takie zycie, nawet tyczy sie to milosci , a szkoda .

Gość o co tu naprawdeee bieggaa
A najlepsze jest to ze mowil ze przyjdzie po 21 a nadal go niema.I nawet nic sie nieodezwie.

Gość pykro
wylacz telefon ... albo zadzwon i powiedz, ze idziesz juz spac, bo juz dosc dlugo czekalas, zycz mu milej nocy . A jutro ja bym go zrobila w balona , albo przez najblizsze pare dni