Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rappapapaka

Sposób na długie rzęsy.

Polecane posty

Gość rappapapaka

Szukam sposobu na długie rzęsy. Chodzi mi głownie o jakiś dobry,a nie drogi tusz. Moje rzęsy są bardzo krótkie,praktycznie nie widoczne. Nawet po pomalowaniu ich tuszem firmy "Dior" nie dało to jakiegoś porządnego efektu... nie wiem co robić,a bardzo chciałabym mieć ładne rzęsy... znacie jakiś sposób ? Pozdrawiam :)

Gość wujekdobrarada
Ruskaja_Djewuszka, ładna jesteś :)

http://img.bazarek.pl/3982/1291/28378/761888809425965fae6466.jpg Wiesz ja mam ten z pierre arthes.. ogólnie ten po lewej za zaorkągloną szczoteczką. lepiej mi się maluje niż ten wydłużający z prosta.. no i oczywiscie teg po lewej tez wydłuza z tył€ pisze - tusz ktory za pomojca specjalnej szczoteczki podkreca, pogrubia i podnosi rzesy :)

Gość wujekdobrarada
Ruskaja_Djewuszka, wiem wiem, ale wpadłem i zobaczyłem Twoje zdjęcia i uznałem że Ci to powiem :D

Gość sasassssssssssssssss
up up up

Gość CałaPrawdab
upupup

Ja używam Astor- Volume Diva i jest na prawdę ok;] Jak jeszcze przed użyciem zrobię zabieg z zalotką to cud, miód i orzeszki;D

Gość gość
Lash Extender Rzęsy w butelce to najszybsze przedłużanie i pogrubianie rzęs od firmy divaderm. Rewolucyjny produkt w dziedzinie przedłużania rzęs! Podbija serca kobiet w Stanach Zjednoczonych oraz Anglii, a teraz jest dostępny w Polsce!!! Divaderme Lash Extender to rzęsy w butelce a mianowicie mikrowłókna, które po nałożeniu sprawią, że Twoje rzęsy będą długie i grube!!! Jak to działa? Naturalne mikrowłókna zawarte w Lash Extender otulają Twoje rzęsy i błyskawicznie zwiększają ich objętość, dzięki temu osiągasz błyskawiczny efekt przedłużenia i zagęszczenia rzęs. Produkt zawiera odżywcze składniki aktywne takie jak pantenol, witamina E i glinka z Morza Martwego. Odżywia i przyśpiesza naturalny wzrost rzęs. Dlaczego warto? Przedłużanie rzęs zwykle kojarzy się z kosztowną wizytą w salonie kosmetycznym. Przygotowaliśmy dla Ciebie praktyczną alternatywę, która pozwala osiągnąć naturalny efekt bez wychodzenia z domu. Nieplanowane wyjście, romantyczna kolacja? Nie ma problemu – w każdej chwili będziesz mogła cieszyć się zniewalającym spojrzeniem! www.sklep-vitality.pl