Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pisowanka

być piękną

Polecane posty

Gość Pisowanka

ja już nie wiem co zrobić,aby taka być..na dzień dzisiejszy figure mam bardzo zgrabna 174cm waze 54kg,zapuszczam włosy poki co mam za ramiona ,mam jasna karnacje chociaz przez wakacje nabrałam troche kolorów.. nie wiem na jaki mam sie zafarbowac ,naturalnie jestem ciemną blondynką,teraz jetsem jasną blondynką(ale nie platyną) myśle nad kolorem jasnej czekolady taki toffi.. nie umiem sie malowac ,a przydaloby sie bo poki co wyglądam nijako..odchudzam sie tyle co jeszcze w kierunku swojej figury robie ...co wy ze sobą robicie,ze wygladacie zawsze ładnie? bez makijażu i ładnego ubrania..?? czy chodzic na solarium raz na jakis czas,zeby troszke kolorow nabrac??

Gość Pisowanka
dziękuję już jadłam :]

Gość aaaabbbcccdplk
puknij siw w łeb

Gość Pisowanka
dobrze wytnijcie sobi to zdanie z tym odchudzaniem i przestancie sie czepiac:O

Gość venis
Na tym wlasnie polega naturalne piekno, nie trzeba sie stroic i robic pelnego makijazu, aby ladnie wygladac.

Gość Pisowanka
ale bycie piękną to jest pojęcie względne nie kazdemu podoba sie jedna i ta sama osoba ... chodzi mi bardziej o dbanie o siebie ..korzystanie z jakis usług kosmetyczki,posiadanie własnego zapachu(perfuma),dbanie i odżywianie włosow(czym),regulacja brwi,odzywianie płytki paznokci itp..

Gość Pisowanka
noo w końcu ktoś mnie zrozumiał:)) a moze sama napiszesz czy coś ze sobą takiego robisz specjalnego?

Gość Szeleste
a ja bym chciała wyregulować brwi...

ja brwi reguluje dekilatnie.. troszeczkę z przodu, i potem je zwęzam :) im dalej tym brew jest ciensza, ale zaznazam nie cienka:P nie mam ich bardzo grubych ale zdecydowanie nie podobaja mi sie cieniutkie paseczki, jakie posiada wiele dziewcząt:o

Sama też mam czasem tak,że się zastanawiam nad sobą... Na tyle na ile mam wolnego czasu robię w miarę dużo... Własne ładne paznokcie(nie żadne tipsy),długi włosy do połowy pleców w naturalnym ciemnobrązowym kolorze,itp.... To wszystko jest czasochłonne zwłaszcza gdy się pozornie nie robi dużo,a chce się ładnie naturalnie wyglądać. Sportowy tryb życia ,żeby dobrze wyglądać. Wydaje mi się,że tym najważniejszym punktem ,który powinien sprawić,że dobrze się czujemy we własnej skórze jest pozytywne zdanie o sobie ;) powiedzieć sobie czasem w lustrze,że ładnie wyglądam,itp... Mam osobiście z tym problem czasem...Ale dobrze,że tylko czasem:)