Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Larry Lurex

Moja modlitwa

Polecane posty

Gość Larry Lurex

Codziennie staram sie odmawiać Ojcze nasz, Zdrowaś Mario i Aniele Boże, ale nie wiem czy taka modlitwa wystarczy Panu Bogu, ja wiem że on pragnie aby modlić się jak najwięcej moze nie tyle chodzi o ilość modlitw co o jakość, a te trzy modlitwy to mi sie wydaje że odmawiam tak na odczepnego, oczywiście staram się szczerze wypowiadać słowa modlitwy ale codziennie to samo, ciekawe czy to nie przeszkadza Panu Bogu, wlasnymi słowami chyba nie potrafie sie modlić, o nic nie prosze poprostu się modle a jak się nie pomodle to mam wyrzuty sumienia, a np jakiejś litanii to nie chce mi się odmawiać bo troche długa i nie wiem co o tym myśleć, dodam że nie chodze kościoła, staram się być dobrym człowiekiem ale nie zawsze udaje mi się odepchnąć wole szatana.

Gość przerazona lala
umiesciłam dzis jeden temat i chciałam nadać naastępny a mi się wyświtliło ze nie mogę bo już nadałam w przeciągu godziny 10 tematów tez tak macie?

nie umiesz wlasnymi slowami ? ..umiesz :) poprostu rozmawiaj z nim... jesli wierzysz a jesli modlisz sie wyuczonym slowem to mu to nie przeszkadza ...jesli wierzysz :)