Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssb

brązowe lekkie upławy -41 tydzień.

Polecane posty

Gość sssb

41 tydz ciązy. Z ranna lekkie brązowawe upławy- czy to objaw porodu już? Dwa dni wcześniej była wizyta u gina.Dwa dni jestem po terminie już.

Gość laska jedź do szpitala
:) powodzenia!

Gość sssb
dlaczego mam jechac skoro nie mam skurczy, nie było czopa, nie ma wód, szyjka i tak jest nadal na 1 cm rozwarta

Gość ssb.
ale narazie cisza ze skurczami, brązowych upłaów tez juz jakbynie było.

Gość jaaaaa piernicze
to na co sie pytasz jak i tak nie stosujesz sie do rad? siedz w domu i nie zadawaj durnych pytan bo zasmiecasz forum!

Gość nieromantyczna
ja mam termin na 28 wrzesnia, od piatku mam wlasnie taki rozowy sluz, wypadaja mi co jakis czas "skrzepy" kriste -to pewnie czop, co jakis czas okolo co 2-3 godz mambardzo krotkie skurcze (takie 10 sekundowe) i zero jakichkolwiek objawów, czy to juz zblizajacy sie porod czy jest jeszcze czas?

tak to zbizajac sie porod , pozatym dziwie sie ze lakrz was nie poinformolal ze trzeba sie zglosic do szpitala jesli takie objawy wystepuja , ja mieszkam w UK i moja polozna informowala mnie ze mam dzwonic do szpitala jak beda bole odejda wady lub bedzie krwawienie badz plamienie , zadzwon do szpitala , i zapytaj co masz zrobic :) powodzenia :)

Gość nieromantyczna
oczywiscie ze bylam w szpitalu jak tylko pojawilo sie kwawienie ale powiedzieli ze jeszcze jest czas odesłali do domu i kazali obserwowac

Gość kochaaanaaa
no to musisz czekać na regularne mocniejsze skurcze i ewentualne odejście wód...skoro odesłali Cię spowrotem tzn, że może i jest już rozwarcie, ale małe i może czop odchodzi, ale on może odchodzić od kilku dni do kilku tygodni, więc czekaj na skurcze...na pewno poczujesz, że to już to, nie da się nie zauważyć, powodzenia!

Gość gość
Hej jestem w 40 tygodniu ciazy w sumie na dzis mam planowany termin jak narazie zadnych skorczy ale rano mialam lekko doslownie mini malnie sluz z jak by rozowa krwia czy to jakies oznaki . Powiem ze to pierwsza ciaza i lekki stres sie pojawił a nie wiem czy z tym.jechac odrazu do szpitala czy spokojnie czekac na odejscie wod lub innych akcji

Gość gość
Czekaj. Jesli dziecko rusza sie normalnie to nic na razie sie nie dzieje.

Gość gość
Na co ma czekać? Spójrz na datę założenia wątku. To dziecko ma juz 8 lat! Ludzie czytajcie