Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czop

jak wyglada czop sluzowy

Polecane posty

Gość czop

i na ile przed porodem on wypada???

Gość rękawiczka22
nie ma reguły, mi jakieś 1-2 dni ale poród i tak miałam przyspieszany (poszłam do szpitala po ponad dobie od tego momentu) a wygląda- rozpoznasz... jak czop śluzowy :-) może być trochę (niewiele) krwi.

Gość tak z czystej ciekawosci
Słuchajcie... A mogą najpierw odejść wody a później czop? Bo ja rodziłam 5 miesięcy temu i nie pamiętam, żeby mi czop odszedł. Po prostu wstałam rano i w drodze do łazienki zaczęło mi się coś sączyć po nogach. Zadzwoniłam do kliniki i kazali mi się stawić za kilka godzin. Zanim tak dojechałam to już chlustało porządnie. A czopu ani widu ani słychu!

mojej szwagierce też odeszły wody, a nie zauważyła żeby jej czop odszedł. Mi kawałeczek odszedł 5 dni przed porodem, a dwa dni przed porodem odeszła cała reszta czopu. Jak wygląda? Jak mała meduza.

Gość czop czop czop czop czop
:D:D:D:D:D:D:D:D

mi odszedl godzine przed tym jak znalazlam sie w szpitalu , a wygladal hym nieciekawie taki brazowy galaretowaty :O

Gość a moooooj
moj byl zielony i mial wloski przyciete po bokach a na czubku irokeza i mial jedno oko zielone a drugie zolte i smial sie jak glupek:P

Gość A mi...
A mi odszedł razem z wodami, zaczęło się lać więc wlazłam do kabiny prysznicowej, wody spłynęły, a czop się ostał w brodziku. Brunatna galaretka...