Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejziiiiiii

FAJKI!!! POMÓŻCIE!!!!

Polecane posty

Gość dejziiiiiii

Mam 16 lat. No i palę.. To trwa już dosyć długo, od tamtych wakacji. Poszliśmy z taką kilkuosobową grupką na wagary chyba w ostatni dzień szkoły.. Byli tam chłopacy. Zaproponowali nam - dziewczynom. Kilka już wcześniej próbowało. Na początku nie byłam przekonana, ale wiadomo.. 'jak wszyscy to ja też.' No i tak się zaczęło. Teraz chodzimy 'na fajkę' praktycznie codziennie. I dodam, że wydaje mi się, że nie jestem uzależniona.. Robię to bo lubię, nie z musu. I kiedy już jesteśmy, fajnie się bawimy itd to nie myślę o tym, że to jest szkodliwe, że jestem za młoda.. Dopiero kiedy przyjdę do domu zdaję sobie sprawę że to jest złe. I chodzi o to że niedługo jadę na badanie krwi. I strasznie się boję.. Boję się że to wyjdzie, że palę. Moi rodzice by mnie chyba z domu nie wypuścili do końca roku gdyby się dowiedzieli.. I pytanie brzmi : Czy jest choć mała możliwość że mogłoby wyjść na tym badaniu że to robię? ps. Kończę z tym.

Gość to juz bylooooo
idz dziecko sie poucz 💤

Gość dejziiiiiii
Nie mogę znaleźć. :( pomóżcie , no..

Gość dejziiiiiii
przecież mówie, że z tym kończę. wiem, że to był błąd.. ;/ ale proszę, odpowiedzcie bo nie wiem co robić.

Gość jffgykujgkgj
jak przestanieszs teraz to nie wykryja