Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciszka

wczesne objawy ciąży

Polecane posty

Gość ciszka

moje drogie!jak to było z wami??? kiedy miałyście najwcześniejsze objawy ciaży..???? takie naj naj naj pierwsiejsze..:) czułyście coś.???

Gość Dosia30
Ja jestem po in vitro -, w zasadzie ja czułam sie tak jak co miesiąc-typowe objawy zbliżającej sie @, byłam pewna ze sie nie udało. kiedy zobaczylam wynik mojej bety 101 to sie popłakałam bo to był szok. Teraz jestem w 5 tygodniu. Czuje sie zwyczajnie, moze tylko z ta róznica ze szybciej sie męcze i jest mi często gorąco. Natomiast przed terminem @ nie miałam zadnych objawów-tylko takie jak zawsze-lekkie napiecie w piersiach, rozdrażnienie, brzuszek jak przed okresem.

Gość taj ja 00
ja robilam zielony stolec i sikalam na fioletowo a i jeszcze puszczalam z ucha banki mydlane i oddawalm odglosy paszczowe tj hrumkanie in wtedy wiedzialam ze jestem w ciazy to cudowne

Gość paper planes
ty wyzej- ten sam stary tekst od hoho , nudne to juz ja wlasnie tez obawiam sie cyz niejestem w ciazy, do okresu zostalo mi 2-3 dni a zero objawow przedmiesiaczkowych, powinnam chodzic wkurwiona, miec obolale piersi a tu nic. jedynie jestem coraz bardzie zestresowana