Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzz9999

potrzebuje rozmowy

Polecane posty

Gość zzzz9999

Zastanawiam się, czy dobrym pomyslem jest wyzalanie sie tutaj, bo wiem ze zostane zwyzywana od jakich tylko.. Bylam z chlopakiem przez 6 miesiecy, to bylo rok temu, nawet ponad. wyszlo jak wyszlo, ale dalej go kocham. spotkalam sie z nim 3 tyg. temu wczoraj znowu. Nie chcialam by do niczego nie doszlo, ale wyszlo jak wyszlo. zaczelismy sie kochac, spytal czy tesknilam za nim, nic nie powiedzialam ale spytalam jego, powiedzial ze nie. a ja zszokowana bylam, i powiedzial mi ty chcialabys miec wszystko od razu na tacy zero cierpliwosci. nic nie wypytywalam go, wrocilam do domu odezwal sie , ale tylko tyle ze podobalo mu sie i zebym sie trzymala. napisalam pozniej do niego jakies glupoty, ze mam siniaki a on napisal przyzwyczajaj sie. juz pozniej mi nie odpisał, ja do niego tez nie pisalam, i dzis zadne z nas sie nie odzywa. kocham go, chce z nim byc bardzo, chce walczyc o to, ale zastanawiam sie czy jest sens by wyszlo to ode mnie. co mam zrobic? powiedzcie...

Gość zzzz9999
wiem ze zle zrobilam, nie powinanm byla przespac sie z nim.z jednej strony zaluje a z drugiej nie. nie wiem czy powinnam sie do niego odezwac. zawsze byl przygotowany, chodzi mi o prezerwatywy, tym razme nie mial, powiedzial mi ze chcial tylko pogadać. juz po seksie powiedzial ze z nikim mu sie ta dobrze nie gada, na luzie, mimo ze bylismy w zwiazku.

Gość zzzz9999
nie powinnam myslec sercem, to jest najgorsze co moze byc. oboje mamy takie charaktery za nawet jakby sie palilo walilo nie odezwiemy sie do siebie. ja sie nie odezwe, on moze chce tylko ode mnie seksu, nie wiem.... :(

Gość pole obowiązkowe///
mam nadzieję, że on nie wykorzysta cię tylko do seksu

Gość zzzz9999
wiec co ja mam zrobic? czekac az sie odezwie ? czy sama sie odezwac..

Gość pole obowiązkowe///

Gość pole obowiązkowe///
to mało istotne ale zaczekaj i nie chodź z nim więcej do łóżka, przynajmniej przez jakiś czas