Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elegancko

co masz ZAWSZE w torebce ?

Polecane posty

Gość ja pytam
dziwnych nie mam. zawsze portfel

Gość frgvhthjjtgf
tampony,portfel perfum,dezodorant pod pachy,kosmetyki,lusterko,tabletki anty,chusteczki ,ojjjj rozne smieci nigdy nic znalesc nie moge

Gość yooo
otwieracz do butelek

Gość jessienna a po co ta latarka
?

Gość ryietueu
Zawsze mam portfel, komórkę, chusteczki higieniczne, wilgotne chusteczki i klucze. Z dziwniejszych rzeczy to czesto mam latarke i haki do usuwania kleszczy

Gość zawsze to mam
bałagan

Gość Zawsze mam
wibrator, koszulke nocną, zestaw:szczoteczka do zębów +pasta, prezerwatywy i żel poślizgowy. Nidgy nic nie wiadomo ;)

Gość Lora56
portfel gumy mietowe tic taki chusteczki zwykłe chusteczki nawilzone chusteczki matujące lustereczko błyszczyk puder w kamieniu antyperspirant pod pachy antyperspirant w sprayu perfumy telefon podpaski tampony ibuprom długopis pilniczek wsuwki

Gość dziewczyna z Bytomia
portfel, długopis, klucze, błyszczyk, śrubokręt, tusz do rzes, lusterko, miski haribo

Gość Ladacznica jest pijaczka
:classic_cool:

Gość mmmgggu
Z dziwnych? Różaniec z dzrewa różanego czy jakos tak to się nazywa taki bordowy pachnie różano - orzywieziony mi przez mamę ponad 10 lat temu z Włoch poświęcony przez Papieża. Noszę go w torebce od conajmneij 5 lat - ma mnei chronić. I nie jestem rozmodloną dziewczyną z oazy itp. po prostu tak mam że go noszę i czuje sie lepiej. Owszem zdarza się tez skorzystac z niego np po spowiedzi :)

Gość Ja mam zawsze scyzoryk i
latarke- bo nigdy nic nie wiadomo...(a oprocz tego jak kazdy chusteczki, lusterkko i takie tam pierdoly)

lusterko, błyszczyki, grzebień, chusteczki, krem do rąk klucze, portfel, telefon, pen drive kalendarz, długopis, dowód osobisty okulary ketonal plaster opatrunkowy perfumy to standardowy zestaw mojej torby obronnej

Gość bvbkbnbc
sprawdza się powiedzenie że w damskiej torebce znajdziesz wszystko :)

Gość moj maz twierdzi ze
w mojej torebce tylko zlewozmywaka brakuje. cala reszte mozna znalezc :-) w torebce mam: klucze do domu portfel komorke perfumy antyperspirant w kulce chusteczki higieniczne maly parasol gumy do zucia pomadke nawilzajaca pilniczek do paznokci wkladki higieniczne i piec tysiecy rachunkow, wyciagow z bankomatu, drobne monety, bilety na autobus (te zuzyte tez) oczywiscie wszystko luzem