Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Protectorianka

Po prostu SOBOTA

Polecane posty

Kurcze piekny dzis dzien a ja siedze w domu i sie nudze, kumpela nie ma czasu bo nawet nie wpadnie odwiedzic...nadodatek nie wiem czy pojade na impreze;(...Kto jeszcze dzis siedzi byc moze w chacie??

Gość damesska
no nuda nuda... ja tez siedze w domu sama nie ma co robic;/

Gość cscdewgew32565
poczytaj ksiazke, idz na basen, spotkaj sie z kolezanka.... i takie tam

jakbym mogła zrobic te rzeczy ktore wymieniłas to bym zrobiła;] niestety nie mieszkam w miescie...chciałabym pojechac na impreze ale nie mam z kim, bo kolega nie wie czy pojedzie:(

Gość jagodowy ksiezyc
ja tez sie nudze...pomyslow na spedzenie dnia w sumie mam sporo ale wlasnie..towarzystwa brak :( a samej to zadna rozrywka

Gość a tam nie marudz juz
Protectorianka - no to sie spotkaj z tym kolega, idzcie sobie polazic, niech jedno do drugiego wpadnie nawet pogadac - w czym problem?:) chciec to moc!

ale ten kolega to ma dziewczyne moja kumpele i własnie z nimi miałam jechac na impreze nie to ze to jest taki moj kolega;/....kurcze własnie brak osob chetnych zeby gdzies wybyc ehh kiedys to były czasy miałam stała ekipe i sie jechało gdzies co sobota:(..zazdroszcze wszystkim ktorzy maja duuzo znajomych...

to moze Ty Mellygion tak masz..ja jestem osoba towarzyska lubie gdzies byc w weekend miedzy ludzmi:(.....super pogoda az czuje sie klimat imprezy.....Kto jeszcze chciałby pobalowac a nie ma z kim??