Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09964588765

okłamałam go...i on zerwał

Polecane posty

Gość 09964588765

wiec przechodze do tego jaki mam problem...wczoraj miałam sie z chłopakiem spotkac,to spotkanie było dla mnie wazne.obiecał mi ze sie spotkamy.. ale niesety nie odezwał sie cały dzien...dzisiaj tylko zacza pisac jak by sie nic nie stało...od jego dobrego kolegi dowiedziałam sie ze poszedł z kumplami sie napic.. poprosił mnie zebym nic nie mowiła ze od niego to wiem bo sie tylko oni o to kłocili..to zmysliłam ze widziała go moja znajoma jak był pijany ale przypadkiem kumpel sie wygadał ze mi powiedział chłopak mi napisał ze go okłamałam i nie chce mnie juz przez to...ale czesniej nigdy go nie okłamałam ,nawet w drobnych sprawach..mamy oboje po 19lat..i byłam z nim 5miesiecy...doradzcie jak moge odzyskac faceta bo naprawde go kocham...

Gość 09964588765
doradzcie...co mam zrobic

Jesteś nienormalna. Olał Cię i polazł pić a teraz zwala winę na Ciebie i Ty się jeszcze nim przejmujesz??

Gość 09964588765
oj wiem ze to dziwne ale sie tym przejmuje...nie umiem być bez niego... bardzo sie w ten zwiazek zangazowałam

dokładnie gosciu cie olał daj sobie znim spokój jakby jemu zalezało to napsial prawde ze idzie z kumpalmi a nie milczayl ... potem odzywa sie jakby nigdy nic ;// szkoda gadac

Gość trusski
ciesz sie glupia ze ci dziecka nie zrobil a pozniej kopnal w dupe o jakas pierdołę

będę okrutna i powiem,że masz go pierdolić. nic nie zrobiłaś! i czemu ty masz za nim biegać? :O chuj durny. udaje pokrzywdzonego a to ty powinnaś mu zrobić awanture. koleś za dużo w dupie ma...

Gość kaskadka
umiesz bez niego zyc tylko baby tak maja ze sobie glupoty wmawiaja. Olej kolesia bo ewidentnie panalt z niego

Gość 09964588765
hmmm..kurcze nie moge sie pogodzic z tym ze przez takie kłamstwo on mnie zostawił

Gość che jej sie i to chyba
a net ntowj nick to co oznacza zadzwon do mnie hahahaha