Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Ludzie są bez wyobraźni.

Polecane posty

Gość

Szłam dzisiaj sobie spokojnie na spacerze z psem i z mamą. Z daleka chłopak szedł z dużym czarnym psem bez smyczy. Ten doskoczył do mojego psa, zaczęła się walka, mama krzyczała , chłopak zawołał psa , ale nie od razu, przepraszał i ze stoickim spokojem powiedział , że psy pokazują swoją hiearię.

popieram, twierdzę też, że nie tylko duże psy powinny chodzić w kagańcu i na smyczy, kiedyś na mojego sznaucera olbrzyma (który był na smyczy i w kagańcu) skoczył jakiś 2 razy mniejszy kundel, właściciel kundla się nie przejął, że jego pies mojemu do gardła skacze, a mój nie ma się jak w kagańcu bronić i musiałam walczyć z obydwoma, rozdzielać je zanim tamten w końcu podszedł... za drugim razem jak się minęliśmy na spacerze ta sama historia, w końcu powiedziałam facetowi, że jak nie będzie tego swojego psa trzymał na smyczy i w kagańcu to ja odepnę i uwolnię z kagańca swojego więc żeby nie miał pretensji, zobaczy tę swoją hierachię wśród zwierząt, bo też mi próbował coś na ten temat tłumaczyć za pierwszym razem

Gość
Krzyknęłam wściekła : do jasnej cholery! dlaczego go pan nie trzyma na smyczy!