Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00Riki00

Chcę zacząć, ale się boję..

Polecane posty

Gość 00Riki00

Chcę zacząć uprawiać seks z chłopakiem, ale boje się wielu rzeczy. Że ktoś nas przyłapie. Że zajdę w ciążę. nie wiem no... nie jestem w każdym bądź razie pewna na 100% czy tego chcę. może na 90%:P doradźcie:( mam 14 lat a on 18...

Gość nie am sie czego bac
tylo pamietaj zeby przebici gumke bo inaczej bedzie źle

Gość 100011100111
A ja się pytam gdzie są rodzice ??? Do nauki wywłoko mała...

Gość kakamaja
No,jak bym nie była pewna czy tego chce, to nie zaczynałabym .

14 lat powiadasz? hm... ja w tym wieku mialam tylko 1 mysl...kupic sobie wymarzona piłke z takim królem lwem.z tej bajki wiesz. a jak juz tak bardzo chcesz to poczytaj na google sobie,o antykoncepcji, o ciąży o sypianiu nieletniej z pełnoletnim. a seks sie uprawia w miejscu gdzie jestes na 100 % pewna ze cie nikt nie przyczai,no chyba ze chceszss to robic za sciana gdzie rodzice ogladaja seriale.

Gość khkhkkkkkkkkkkkkkkkk
no właśnei twój chłopak może iść do więzeinia - seks z osoba poniżej 15 r.z. jest karalny, nawet za Twoją zgodą. JESTEŚ ZDECYDOWANIE ZA MŁODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dfdfsdfsdffdsf
uwazaj bo zie zakleszczysz:)

Gość 00Riki00
Nie, nie chcę tego robić w pokoju, gdzie za ścianą są rodzice. A co do antykoncepcji, to musiałabym dla większego bezpieczeństwa raczej zacząć brak tabletki antykoncepcyjne. Bo jak wiadomo gumka może, pęknąć albo coś tego typu. No różne przypadki są. Tylko co do tabletek nie wiem czy nie jestem za młoda, jakie mogą być skutki uboczne. No i jak mam je normalnie brać, kiedy mogą mi te tabletki znaleźć rodzice, a rano zawsze są w domu. Właściwie to są jedyne powody dla których jestem pewna właśnie w tych 90% a nie 100%. Gdybym była chłopakiem to bym się tym nie przejmowała. ech...:O

Gość Aleksandra23Wrocław.
Swój pierwszy raz przeżyłam w wieku 14,5 a mój chłopak wówczas miał 20. Nie żałuję, do dzisiaj jesteśmy razem. Obecnie mam 23 lata studiuję prawo , mój chłopak już dawno skończył studia i pracuje,od 5 miesięcy mieszkamy razem, w tym roku planujemy ślub. Ps. dla tych mądralińskich, ani ja ani mój chłopak nie mamy żadnych nałogów typu tytoń , ani nie spożywamy alkoholu...po prostu nie smakuje nam.

Gość 00Riki00
Nie wyobrażam sobie, zajść w moim wieku w ciąże. To byłby przecież koniec świata!

Gość fsfsdfsdfsfsd
zadne tabletki ci nie zaszkodza na mozg, o to mozesz być pewna

Gość 00Riki00
Za 4 miesiące skończę 15 lat, więc jeszcze trochę.

Gość lkljvvvvv
ja tam sie nie zabiezpieczam (stosunek pzerywany) i w ciazy ne jestem, zeby zajsc w ciaze trzeba sie troche postarac

Gość 00Riki00
Nie chodzi o mózg. Mojej kumpeli np. się po tych tabletkach robiło słabo strasznie i była ospała. No każdy inaczej reaguje na takie rzeczy.

Gość psychopatka lopatka
lekarze nie chca zapisywać dzieciom tabletek, ostatnio moja ginekolog splawila taka malolatke i powiedziała ze ma przyjsc z matka

dlatego musisz isc do lekarza i ona ci dobierze a jak ci nie beda pasowaly (tak jak twojej ko,lezance) to ci zmieni. za mloda - jestes za mloda.antykoncepcja to czyste hormony,a ty jeszcze sie rozwijasz!!! popiepszy ci sie wszystko,ale to chyba lepsze niz ciaza co?

Gość bgjjghjh
Gdyby twoi rodzice się dowiedzieli o tym że uprawiasz seks a nei maiąłbyś 15 lat mogliby założyć chlopakowi sprawę za uwuedzenie nieletniej... o ciąży twojej nawet nei wspomnę

Gość 00Riki00
Z jednej strony....Kocham mojego chłopaka, a on mnie. Mówił, że ja jestem ważniejsza niż sex i on może zaczekać. Ale wiem, żeby on chciał. To po prostu widać. Ja też bym bardzo chciała. Jestem na to gotowa. A z drugiej.. te obawy. Dylemat straszny...

kobitka i tyle 24 Tak najlepiej powiedzieć że jest za młoda, a jak wpadnie to wtedy będzie nie za młoda tak?? co za typowo katolicko-polskie myślenie.

Gość 00Riki00
On sam mi mówił nawet, że zabezpieczenia muszą być jak najlepsze i on wie, żeby mógł iść siedzieć za to. Powiedział też, że jakby jednak się zdarzyło to mnie nie zostawi bo sama sobie dziecka nie zrobię przecież. No tak, wiem, że to tylko słowa i jakby przyszło co do czego to różnie się może potoczyć. Także dlatego nie działam tak pochopnie i czaje się już pół roku.

Gość vnvhjghg
ONA JEST ZA MŁODA!!! A jeśli ktoś decyduje się na seks to zawsze! musi brać pod uwagę że może zajść w ciążę - nawet biorąc tabletki. Jeslineijesteś gotowa psychicznie na przyjęcie tego do wiadomości nei jesteś gotowa na seks. Co zrobisz jesli byś zaszla w ciążę? Usuniesz? To w Polsce neilegalne przypominam!

KobietaBluszcz34 - no ojejku czytaj dobrze! dlatego pisze jej ze jak juz tak bardzo chce to niech pomysli o tapsach! ,, ja w tym wieku o tym nie myslalam, nie wiem nawet co laska w tym wieku ma w glowie ze sie zabiera za takie cos? '' ogolnie mam to w dupie. naucz sie czytac...bedzie mniej nieporozumien.

Gość psychopatka lopatka
a nie lepiej użyć preerwatywy, ja też napoczatku stosowałm gumki a od 19 roku zycia tabletki, nie warto sie truć jestes jeszcze za mloda na tbsy

KobietaBluszcz34 - to moze ty cos doradz?? no... wydaje mi sie ze nie proponuje jej jebania sie bez niczego ( by zaszla w ciaze), nie popieram jej a Ty sie kurwa chyba z choinki urwalas i nie masz co napisac to wytykasz mi ze rady sa zle? w czym jest rada zla ze sie nie obcykanej lasce proponuje antykoncepcje hm??? dziwne ...myslalam ze sie uczylam nawet takich rzeczy w szkole..chyba jednak sie myle....wiesz co autorko zrob to mimo wszystko bez zabezieczenia!!!! tak mam napisac kobieto bluszcz?

Gość 00Riki00
I co, będziecie się teraz kłócić? Brawo. A jeżeli nie jestem gotowa na ciąże, to nie oznacza od razu, że nie jestem gotowa na seks. Znam kobiety, które w wieku 24 lat nie są jeszcze gotowe na ciąże. I co? Mają z tego powodu nie uprawiać seksu do tego wieku i czekać, aż się przygotują psychicznie do zostania matką? Być może to nastąpi dopiero w wieku 30 lat, jak nie później i co? Chyba nie warto tyle czekać.

1gim i juz sexy.... zal mi Ciebie dziecko :o taaa.. bierz tabsy.. zniszcza Ci caly uklad hormonalny i poprzestawiaja do gory nogami.. gratuluje chlopaka , ze chce Cie tym faszerować w takim wieku... mimo wszystko mam nadzieje ze to provo..

Gość psychopatka lopatka
dobra dziewczyna i tak zrobi jak bedzie chciała, ale lepiej niech w tym wieku nie bierze tabsow, gumki w zupelności wystarczą

no troche za wcześnie nie powiem, ja w jej wieku biegałam na podwórku, a o chodzeniu z chłopakiem mowy nie było, no ale dzisiaj młodzież szybciej dorasta i....głupieje