Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lora56

Przychodzi do mnie chłopak a mi sie nie chce porządnie ubrac

Polecane posty

Gość Lora56

siedze przed kompem w dresie, niebieskiej koszulce i kapciach. mam tłuste włosy,nie ogolone nogi i jestem bez makijazu. za jakies 2 godz ma przyjsc do mnie mój chłopak a ja wyglądam jak wiesniara i co gorsza nei chce mi sie isc chodz troche uszykowac. nigdzie nie idziemy, bedziemy siedziec w domu ale chyba siara tak wyglądac nie?.dodam ze jestesmy razem 3 lata wiec widział mnie już róznie,tak jak teraz tez

Gość djkjdkjdkjkjdjsjd
ja z moim mieszkam i mam codziennie jak lalka chodzic??

Gość Lora56
sorry nieogolone to chyba razem

Gość dfdfsdfsdffdsf
a ty masz56 lat?? a twoj chłopak 65??

Gość Lora56
chyba jestem troche ograniczona skoro sądzisz ze liczba z niku to mój wiek ja mam 19, on 25

Gość idz chociaz te wlosy umyj

napij sie kawy i zacznij dzialac!!! moj tez ma byc za 2 godziny.tylko ze ja jestem juz gotowa od 14:) planuje dzien juz od rana.wszystko musi byc na tip top wiec teraz sobie siedze na kafe i wszystko mnie wali:)

Gość Lora56
tylko ze mi sie tak nie chce. no jakiegos lenia mam dzisiaj. najchetniej to bym umyła tylko te włosy i luz. ale chyba bede musiała sie cała wykąpac i uszykowac od nowa. a zapomniałam dodac ze mam tez połowe lakiru odprysnietego z paznokci. ogólnie jest niezbyt

Gość fhtghghf
najgorzej to zrobic pierwszy krok;) nalej wody do wanny, umyj sie, ogol, umyj wlosy od razu poczujesz sie lepiej:) widzisz ja bym sie chciala "robic" ale nie mam dla kogo, dzisiaj sobota w domu i wygladam podobnie jak ty;) tylko nikt nie przyjdzie

Gość ozwiejkiiwsanialy
wejdz do wanny, wykap sie i umyj glowe jednoczesnie, potem szybko ogol nogi, wyjdz, wlosy moga same wyschnac, w tym czasie zmyj lakier z paznokci. machnij rzesy tuszem,ubierz sie jakos luznie i juz. :D Bo potem bedziesz chlipac,ze cie zostawil dla jakiejs zadbanej...

Gość oj lorastara dupo
ja to nienaiwdze miec tliste wlosy. ale ogolnie to tez chodze cale dnie w koszulce i w jakis brudnych spodenkach. jak lump:O nienaiwdze chodzic po domu ubrana jakbym miala gdzies wyjsc, ale to jak wygladam wcale nie jest tez fajne:O

Gość oj lora stara dupo
napiszjej jeszcze gdzie i jak ma sie ogolic🖐️

Gość zeeeeeeeeeeeeeee
odwołaj spotkanie;D powiedz ze zle sie czujesz czy cos pomysl jak on bedzie macał ta włochata noge albo zanurzy sie w spływajacych tłuszczem włosach albo pocałuje swa brudna cuchnaca stópkę:D lenia rozumiem ale pokazałabym sie tak chłopakowi najlepiej odwałaj;

Gość malineczka89
ja marze żeby się dla kogoś wystroić !!:)))

Gość lora56
spoko ide się kąpc

dziewczyno ciesz sie ze masz z kim sie posmiac, poprzytulac, wyjsc gdzies. ja nie mam faceta ale bardzo chciala bym miec. gdybym byla na twoim miejscu to juz od rana bylabym gotowa na spotkanie z nim ;P

Gość lalallolaoaloa
wiecie co laski ja was nie qmqm - obecnie nie mam faceta ale zawsze jestem ogolona (w sensie nogi ;) ) i mam zrobione paznokcie i zazwyczaj mam umyte włosy - (niekoniecznie ułożone ale umyte ) i zazwyczaj lekki makijaż mam(taki chociażby ciut podkładu bo czasami miewam problemy z cerą, ale niekoniecznie oczy itd) - ja zwyczajnie dbam o siebie bo lubię - lubię po kąpieli się balsamować bo to już taki nawyk tak jak pedicure i manicure raz w tygodniu, nogi woskuję raz na jakies 3 tygodnie i jest git, włosy myję bo to chwila moment a jak nie chce mi się układać to je związuję w kitka a nałeżenie odrobinki podkładu to 2 minuty, dresy nosze po domu , ale też są zawsze wyprane i mam kilka kompletów takich fajnych a inie jakichś dziurawych i rozciągniętych - w każdej chwili może mnie odwiedzać kto tylko chce i ja nie mam stresa i nie muszę się "szykować" 2 godziny bo codziennie poświęcam kilkanaście minut i jest git - z was to sa fleje zwyczajne- nie jesteście obłożnie chore ani nic a łazicie zarośnięte z tłustymi włosami - masakra - nikt nie pisze że macie jak lale łazić wytapetowane ale bez przesady

Gość .s.s.s.s.sss
lalallolaoaloa ->>> i jest git :O

Gość ogol nogi
nieogolone sa obrzydliwe

Gość fdsffsd
Typowe :D 3 lata razem, juz jestes jego pewna, wiec nie musisz sie starac :/

Ja to się sama ze sobą źle czuję, jak nie doprowadzę się do porządku z rana. Wkurwia mnie to i od razu mam gorsze samopoczucie.

Gość Lora56
już jestem gotowa. wykąpałam sie ogoliłam. ubrałam sie w turkusową bluzeczke i czarne leginsy rybaczki. włosy spiełam w koczek, zrobiłam lekki makijaz, teraz własnie maluje paznokcie. mój miesiek bedzie szybciej bo cos tam mu odpadło od roboty:)

Gość widzisz i spoko

Gość Lora56
jeszcze go nie ma:(

Gość Lora56
no to palcóweczka:)