Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marita27

Mój facet zabrania mi chodzenia na zakupy!!!!

Polecane posty

Witajcie Mam pewien problem mój chłopak zaznaczam nie mąż zabrania mi chodzic na zakupy. Jeżlei sobie coś kupię robi te swoje okropne miny i ciągle słucham ględzenia na temat musimy oszczędzac. Tylko ja tego nie rozumiem bo pieniądze wydaje swoje a mało nie zarabiam i stac mnie na to żeby coś sobie kupic i odłożyc. Do tego z jego strony o prezentach mogę zapomniec wiecznie się czymś tłumaczy, że jeszcze będzie czas na prezenty, kwiaty itp. On siedzi dosłownie cały czas przed komputerem i jest bardzo zaangażowany w piłkę nożną. Po prostu nie wiem czy jest dalszy sens tego wszystkiego... Co sądzicie o tej sprawie??? pomocy

Gość kdk
sądzę Marita , że taka zaradna kobieta jak ty powinna go dawno kopnąć w dupę - i nie dlatego, że np. mniej zarabia albo nie zarabia - za jego podejście do TWOICH pieniędzy - nie powinno go to obchodzić na co wydajesz swoją kase bo nie jesteście małżeństwem nie macie dzieci i nie zbieracie namieszkanie - to jest TWOJA kasa i twoja sprawa - mój facet nie śmiałby mi takich rzeczy mówić - zmień faceta

a co go obchodza Twoje pieiadze? zanim go olejesz porozmawiaj z nim i powiedz mu zeby sie zajał swoja kasa a ty swoja.i ze nie zamierzasz oszczedzac bo poki co nie masz na co! jak tego nie zrozumie to go olej.bo na przyszlosc bedzie cie rozliczal nawet za to ze sobie tampony kupilas.