Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanka Doduni ***

Ja nie wiem czy wy rodziny nie macie czy co?

Polecane posty

obojętnie o jakiej porze wejde na kafeterie na CPMiWD to ciągłe ktoś jest, a raczej wszytscy są, czy te kobiety co pisza o gównach swoich dzieci i ogólnie o nich nie mają rodzin? bo mam wraażenie że nie bo inaczej ciąge by tu nie siedziały

Gość rodzina siedzi w pokoju obok
i kady robi swoje. Kafeteria nie jest tak absorbujaca,zeby nie mozna sie bylo od niej w kazdej chwili oderwac, albo pogadac znad kompa.

Gość to nie to że nie mają rodzin
bo one dzieci w ogóle nie mają... taka masowa halucynacja, ok 80% tych wszystkich mamuś to wymyślone historyjki dzieci i nastolatek

też tak myśle, albo poprostu dziecko płacze, mąż śpi na łózku w chacie syf a ona sobie z pączkiem pisze na kafeterii ja jestem tu może raz w tygodniu żadko kiedy dwa bo mimo że mam dopiero 14 lat mam bardzo malo czasu a co dpiero dorosłe kobiety z dziećmi

Gość zona i matka a nie niańka
a coś ty myślała,ze jak się ma rodzinę to już nie wolno siedzieć na kafle, u mnie każdy w rodzinie ma po dwoje zdrowych rąk po to aby się samemu obsłużyć, a jak im źle, no to takie mamy w kraju bezrobocie, że spokojnie mogą sobie opłacić kucharkę, sprzątaczkę, pomoc domową itp.

ale mi chodzi o takie matki co maja popularne nicki np. duomama, mamani, anoluszka, i tak wymieniać bez końca można takie matki ciągle siedzą na kafe obojętnie gdzie się zajży uch wypowiedź się widzi

Gość Jakbyś miała
za ścianą wrzeszczącego całą dobę bachora też byc uciekała na kafeterię...

Gość to nie to że nie mają rodzin
Wystarczy trochę racjonalnie pomyśleć... dlaczego internet nadal jest anonimowy skoro w forach można znaleźć wszelkie możliwe poniżenia wobec drugiej osoby? z prostej przyczyny bo jak w internecie było by trzeba przedstawiać się z imienia i nazwiska i miejsca zamieszkania to na forach zostało by zaledwie około 20, góra 30% zalogowanych prawdziwych użytkowników. Niektórzy najbardziej fantazyjni tylko tu mają po 20 kont i na każdym inna życiowa historia. Spadły by zyski, spadła by popularność i statystyka wejść więc i by z czasem takie fora upadły. WIęc pozwala się ludziom na kłamstwa, na wyzwiska... dla kasy.

Gość nnnnnniam
Każdemu człowiekowi należy się odrobina rozrywki, bo inaczej mógłby zwariowac. Matkom też. Dla wielu rozrywką jest pisanie tutaj. Ja z pierwszym dzieckiem dawałam radę po kilka godzin dziennie grac online, teraz nie mam już na to czasu ale conieco postukac w klawisze to ciężko go nie znaleźc ;]

Gość A ty czemu piszesz na kafe
Czy to znaczy ze nie masz rodziny?

Jak powyżej napisałam jestem tu może raz albo dwa w tygodniu a mi chodzi o te które są TU CAŁE DNIE czytac wyraźnie, ja mam rodzine ale nie mam obowiązków takich jak dorośli ludzie czytać NIE umicie

Gość nnnnnniam
Nie widzę problemu, jeśli ktoś ma dziecko kilkumiesięczne i siedzi "cały dzień" na forum. Takie dziecko przewiniesz, przystawisz do piersi i klikasz. Naprawdę wiele nie trzeba robic. Obiad można zrobic z półproduktów w 20 minut, sprzątanie - przy takim maleństwie nie ma bałaganu, jednym słowem śmiało możesz siedziec na necie robiąc max 20-30-minutowe przerwy których nawet inni nie zauważą. Nie mówię że to popieram bo na pewno promieniowanie z monitora dziecku nie służy, ale nieraz już widziałam biurka komputerowe obstwione grzechotkami dziecko na kolanach i luuuuz

Gość Tutaj wiele matek
to tez nie są dorosłe kobiety... i to ze maja dzieci nie oznacza że poczuwaja sie do dorosłych obowiązków - pampers na dupsko, gerberek ze słoiczka, dziecko przed telewizor a mama ma pełno czasu na kafeterię. A jak wchodzisz tu tylko raz na 2 tygodnie to dziwię się że chce ci się pisac na taki beznadziejny temat...

Gość matki lenie
bo to są gówniary, a nie matki, które złapały chłopaka na dziecko i myślą,ze ich rola się kończy na urodzeniu dziecka, a potniej babki się opiekują wnukami, no bo inaczej chodziłyby nie najedzone, niedomyte itp.