Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputroniczkaaa

Pyt. o internet bezprzewodowy na laptopie...prosze o odp.

Polecane posty

Gość komputroniczkaaa

Czy jest mozliwe cos takiego, bo tak slyszalam, ze majac taka specjalna karte do laptopa mozna miec na nim internet za darmo , na zasadzie ze np. w bloku ktos nadaje jakis sygnal i sie jakos do niego ,,podlączyc" tak ze i u mnie bedzie dzialal internet ten od sasiada?Mozliwe to czy jakas bzdura?

Gość dfbghmj
mozliwe

Gość wi fi to się nazywa

Gość foxi09
a to nie fair w stosunku do sąsiada bo kradniesz mu i transfer i pieniądze które płaci co misiąc za internet. Z drugiej strony może cie wykryć jak jest bystry...

Gość komputroniczka
czyli myslicie ze jest szansa ze jak bede wynajmowac mieszkanie w duzym wiezowcu na duzym osiedlu to zlapie taki sygnal i bede miala internet bez oplat? chyba za dobrze by to bylo.... ale wtedy wystarczy ze wlaczam przegladarke i juz powinien byc czy musze cos instalowac?

Gość komputroniczkaa
Ale ja bym go bardzo nie okradala bo potrzebuje neta tylko zeby sprawdzac poczte od czasu do czasu a jako studentka nie stac mnie na oplacanie co miesiac neta.... Moj laptop jednak wymaga takiej karty i mam ja

duza szansa :) ale bedziesz musiala sie polaczyc :) klikniesz prawym na dwa ekraniki po prawej na dole ,wybierzesz niezabezpieczona siec i laczysz :) najlepiej jednak powiadomic wlasciciela i nawet dolorzyc sie do oplat w ten sposob bedzie tanio i milo ....no i nie narazisz sie na klopoty nie trzeba byc specjalenie bystrym by cie namierzyc :)

Gość komputroniczka
Dziekuje bardzo Kabel USB. Mamjeszcce tylko pytanie , bo widze ze sie znasz dobrze na tym : to jest to nielegalne tak korzystac z czyjegos i konsekwencje sa z tego jesli by mnie namierzyl? A powiedz mi prosze jak juz klikne w te dwa ekrany na dole to (lewym czy prawym przyciskiem myszy?) to ja mam tam cos takiego; 2 zakladki: obsluga i ogolne, to w co mam wejsc?tak krok po kroku prosze

Gość komputroniczkaa
A jeszcce mam inny problem bo wylalam sobie hernatke na klawiature i 2 klawisze nie dzialaja , wiesz moze jaki jest koszt czyszczenia klawiatury i wogole moze jeszcze dzialac ?

Gość komputroniczka
Prosze Kabelku odpowiedz mi , ja jestem ciemna w te sprawy....:(

mowi sie ze to co nie zabronone jest legalne ...ale to nie prawda :) to piractwo jedni zwracaja na to uwage drudzy nie.... zwracaja uwage ci ktorym wydajnosc maleje ....ludzie czesto szukaja sybszych laczy do sciagania filmow iminnych pierdolek :) hmm ciezko mo powiedziec nie widzac tego ...nigdy nie korzystalem z takiej karty na ekraniki prawym i kliknij obsluge ...jak mam 5 zakladek wiec latwiej pokierowac ogolne to tylko informacje

Ja tam korzystałam z czyjejś anteny całe wakacje i nic mi nie zrobili, ale sygnał łapało mi tylko na balkonie i w kuchni na lodówce, a teraz jak już mam stałe łącze, to wyjeżdżam i na ch** mi będzie potrzebny :O

jesli to ty pisalas o tej herbatce a nie podszyw to nie wiem jak to ugryzc :O....nie wiem jakie moga byc koszta ale chyba nie wielkie ...to tylko dwa klawisze hmmm pewnie z cukrem byla ...

Gość mam pytanie do USB
jak sprawdzić czy ktoś się podpina do mojej sieci? niby mam hasło ale internet jakoś wolno mi chodzi mimo, że prędkość mam dobrą???

Gość mam pytanie do USB
vista home premium

kliknij network -po otwarcu najedz na logo operatora i kliknij prawym i otworz na stronie ...powinna sie pojawic strona domowa operatora ...ponizej znajdziesz logo kompa kazdej osoby ktora sie podpiela bez twojej zgody hmmm jesli masz zabezpieczona siec to raczej nie latwo bez twojej wiedzy sie zalogowac

bo żeby zobaczyć coś takiego musiał by np.: wejść historię podłączeń komputerów do sieci w ruterze... a jak nie zabezpieczył to pewnie nawet nie potrafi obsłużyć tego rutera a to że wolniej mu się ściąga? pewnie złoży na serwer, operatora, bla bla bla :O 🖐️

Gość mam pytanie do USB
ja mam START->>>SIEĆ. i jestem tylko ja, to znaczy, że nikt się nie podpina???

Gość mampytanie do USB
mam ikonkę tylko swojego komputera