Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Corina20

Rozstałam się z chłopakiem.

Polecane posty

Wczoraj rozmawiałam z chłopakiem i po dłuższych przemyśleniach powiedziałam, że definitywnie koniec z nami. Po naszej rozmowie ok godz 1 poszłam spać. Nad ranem na mojej klatce schodowej niedaleko moich drzwi moja mama zobaczyła 5 różyczek jak szła do pracy. Wzięła je i wstawiła do wazonika. Jestem pewna, że te kwiatki są od mojego chłopaka ( byłego już zresztą ) . Jak mam na to zareagować? Chciałabym mu coś napisać ale nie wiem jak zareagować.

Gość nikolaaaaa
a co było powodem Waszego rozstania tak wogole?

Po prostu był za bardzo nadgorliwy. Za dużo ograniczeń. Za bardzo, że tak powiem "wchodził w tyłek" czego nie lubię. Zawsze "podawał wszystko na tacy" przez co moje zaangażowanie spadło i przestałam do niego czuć to co czułam na początku.

To już się ciągnie od dłuższego czasu aż w końcu kilka dni temu spotkaliśmy się, żeby o tym porozmawiać. On tego nie akceptuje bo mnie bardzo kocha ale przecież nie mogę być z nikim z litości.Bardzo bo lubię ale już chyba nic poza tym, więc postanowiłam to zakończyć. On cały czas liczył, że zmienię zdanie ale ja nie zmieniłam i wczoraj powiedziałam mu o tym po raz ostatni. Jest mu bardzo przykro i po naszej rozmowie sądzę, że ok godz 1-2 przyjechał i zostawił te kwiatki.

A ile masz lat? jesli 20 to bądz miła dla niego ale nie wracaj, szukaj swojej milosci i faceta który będzie Ci partnerem a nie łaził za Tobą itp. wiem w czym rzecz. Ale jeśli jesteś koło 30tki to zastanów się nad jego zaletami i przemyśl sprawe gruntownie ;)

Mam 18 lat. Jestem dla niego miła, próbowałam to w miły sposób zakończyć ale on bardzo ubolewa. Pisze, że bardzo mnie kocha i że nie wiem co on czuje. Nie mogę być z nim z litości. Wieczne słodzenia, zgadzanie się ze mną prawie na każdy temat, wieczne pytania o każdy szczegół "dlaczego się nie odzywasz?" "myślałaś o mnie?" jest na dłuższą metę uciążliwe i nie do zniesienia a taki właśnie był mój chłopak. Jak zareagować na te kwiatki ? Chciałabym mu coś napisać ale nie wiem co.