Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

tęcza na ekranie..

Polecane posty

zrób coś dobrego dla rzeszy młodzieży..>>>>>.. mam sie wyniesc stad wczesniej ? :D nie wiem w czym moge pomoc calej rzeszy.... moj plan to 12 osob w roku ktore sam wybieram :)

19:10 [zgłoś do usunięcia] A mi kabel USB zrób coś dobrego dla rzeszy młodzieży..>>>>>.. mam sie wyniesc stad wczesniej ? nie wiem w czym moge pomoc calej rzeszy.... moj plan to 12 osob w roku ktore sam wybieram Jesteś wykładowcą na uczelni Kabelku? :)

Gość Magnolia.
Kabelku zrób mi dziecko

czy to jakis zart Magnolio ? 😡.... nie robie tego dla kasy ! ci ludzie wiedza o mnie tyle co ty ! nawet nie wiedza o moim istnieniu..... zreszta nie mozna zarabiac kasy na jej powiedzmy darowaniu komus ... ja tylko splacam dlug wdziecznosci zaciagniety wiele lat temu pisalem ci o tym ...

Kablu, ale co to bylo?? mozna zaciagnoąć aż tak wielki dług?? każdemu czasem przydarza się nieprawdopodobna historia...

Gość magnolia nie czaruj kabla
Dziecko poczytaj lepiej lekturę.

tak magnolia2 mozna :) ale to nie byl dlug finansowy ....to byla raczej wskazowka ...od kogos kto moglby byc aniolem ...i pewnie nim jest bo nie ma go miedzy nami ......

Wiem że go nie ma, ale kiedyś był, tak? dał Ci wskazówki jak nazwiesz takie zjawisko społeczne??:)

Gość Niie truj dupy kobieto

magnolia2>>>> oczywiscie ! przeciez nie zawsze o pieniadze chodzi... 2/5 to pieniadze....dla mnie to najlatwiejsza forma bo nie wymaga zaangazowania osob trzecich :) ...ci juz za darmo nie pracuja