Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

tęcza na ekranie..

Polecane posty

Gość jaka tecze
jaka tecze?

Gość skandaliczny adapter
wyczysc monitor scierka, pewnie poplulas go zielona plwociną kiedy sie smialas:o

Gość vfgds
wejdź w opcje w monitorze i wybierz "degauss" lub "rozmagnesowanie" jak masz lcd to podociskaj kable

Gość kakamaja
To jest objaw namagnesowania w telewizorach. Trzeba miećpętlędo rozmagnesowania.Jeśli tomonitor LCD to chyba nic się nia zrobi...

Kablu jestes kumaty jak malo kto więc wiesz jak moge zmienic tą tęczę na moim starym komputerze... ale pewnie nie masz czasu. trudno. powstrzymuje się przed zadaniem pytanie;)

chyba nie jestem kumaty :) nie mialem nigdy teczy wiec wiedza do jej likwidacji nie byla mi potrzebna ...ale teraz sie tym zainteresuje

Kablu a teraz powiedz mi, dlaczego nie moge tu pisać na orange.. kiedy zaznaczam, że chce wysłać post z innego konta, nie pokazuje się zielony ptaszek, tylko czarny. i gdy nie wpisuje hasła każą wpisać:-o poradzisz coś??:)

heheh inni tez maja z tym problemy :) ...tu wszystko jest jak bilet do krakowa :D musisz jednak wiedziec ze wysylajac z innego konta stopka zostanie :D i wszyscy beda wiedziec ze to ty ...takie cyrki tez juz widzialem ja mam inny problem ;)...chcialem kiedys napisac temat ale komunikat na stronie brzmial : zalozyles 10 tem w tej godzinie :D....jakie tematy ? przeciez ja nie zakladam tematow :D

dzięki że mi powiedziałeś o stopce:D😘 a ja też miałam takie komunikaty... a nie założyłam ani jednego tematu!! ale ja to traktuje jako tymczasowy, innego rodzaju ban dla mnie, żebym się nie odzywała kiedy jest na mnie nalot pomarancz:-o:-o:-o ale jak mogli zrobić to Tobie.... przecież ty założyłeś 1 temat tylko..:(

Gość uuuu kabel wtopa
widze, ze milosc ze strony Magnolii kwitnie:classic_cool:

przecież ty założyłeś 1 temat tylko.. tyle wystarczy :) poprostu chcialem kiedys odszukac pewna osobe i nie moglem ale wszedlem na inny poczytny temat i za zgoda autorki zostawilem tam wiadomosc :)

Gość ktos ci wyzej magnolia dobrze
pisal - rozmagnesuj wejdz w opje monitora ( gdzies przy wylaczniku monitora jest pstryczek MENU) i tam DEGAUSS

Gość magnolia ale to tylko monitor
:O nie komputer :O

to ja mam Kablu propozycje... zrób coś dobrego dla rzeszy młodzieży...:) przybądz duchem TAM i rozpatrz się w sytuacji:D