Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa pannica

Szkoły Cosinus. Skończył ktoś kiedyś ?

Polecane posty

Gość czekoladowa pannica

Czy rzeczywiście są całkowicie bezpłatne ? Czy nie ma żadnych ukrytych kosztów ? Jak uczą ? Przygotowują do zawodu czy jaka szkoła takie wykształcenie ?

Gość gusia85
hey, to prawda, ja teraz w czerwcu skończyłam reklamę w Częstochowie. Jak się zapisywałam chodziła plotka, ze na 4 semestrze trzeba zapłacić jeśli się chce być dopuszczonym do końcowego zawodowego egzaminu- co okazało się kłamstwem. Nigdy od Nas Cosinus nie wziął nawet zl. Baaa wpadło mi 300zł- bo był konkurs na przyprowadzenie swoich znajomych ;)

Gość mnisia
tak, bezpłatne jak się reklamują i faktycznie nie ma żadnych ukrytych kosztów

Gość vuc
tylko trzeba konkretnie kuć przed egzaminami :o właśnie jutro i pojutrze mam 4 i za dwa tygodnie kolejne 4 :o

Gość sprawdzone potwierdzam
cosinus spoko jest :classic_cool: sama chodzę, jestem na I semestrze, żałuję trochę, że nie skończę, bo zapisałam się tylko na to półrocze, żeby mieć rentę :P takie cwane troszkę. chętnie pochodziłabym dalej, bo atmosfera ekstra, kadra prezentuje wysoki poziom i naprawdę można dużo wynieść z zajęć :) [wiedzy oczywiście!:D]

Gość vuc
Jak już chodzisz to mogłabyś chodzić do końca, mieć wykształcenie a nie mieć to jednak różnica, no i prestiż :P

studia od października, dlatego nie skończę :) no chyba że z kasą nie dam rady, to zostanę.. :o

Gość vuc
Aha, tak czy siak powodzonka :)

(nie?) dziękuję :)

Gość vuc
dziś pisałem polski i produkowałem się na ustnym z informatyki, i poszło mi nieźle :) A jutro hardkor czyli angielski i chemia, ciekawe czy wszyscy tak przeżywają te egzaminy czy tylko ja :P

Gość vuc
No i po chemii i angielskim, z angielskiego chyba nienajgorzej, nie mam jeszcze wyników, a z ustnego z chemii PIĄTKA :) Fajnie tak pisać w obcym miejscu bloga na forum :P

Gość orzeszekkkkkk
ja tam mysle, ze jak sie ma mozliwosc i sie zaczęło - warto pomyśleć by mimo wszystko skończyć :> sama chodziłam i nie żaluje

Gość absolwentkaaaa
ja tam uważam, że naprawdę warto, rzecz jasna czego sie szuka :S w sumie nic sie nie traci/ryzykuje bo szkoła darmowa no i mają tyle oddziałów - że teraz niemal w każdym nieco większym mieście są .