Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniciazowaa

PANIE W CIĄŻY JAK SPĘDZACIE CZAS....

Polecane posty

Gość paniciazowaa

bo mi się okropnie nudzi jestem już na zwolnieniu a mąż pracuje i całymi dniami przesiaduję w domu... pomocy......

Gość pilotka czapka
Ja kupiłam sobie towar na allegro , robię biżuterię i sprzedaje na allegro ze sporym zyskiem :)

Gość paniciazowaa
no ja nie mam takich umiejętności... mąż pracuje i dziś poprosiłam go żebyśmy wyszli na pracy to się na mnie wydarł żebym mu dała spokój .... no i muszę się zająć sobą ale już nie wiem czym...

Gość pilotka czapka
W takim razie zacznij czytać jaką serię książek np. "Sagę o Ludziach Lodu". Gwarantuję , że jak już zaczniesz to nie będziesz mogła przestać :) Ja czytałam tą serię z 2-3 miesiące :)

Gość wiNnA002
ja muszę leżeć i spać miałam poronienie zagrażające! ale mam nadzieje że będzie ok.Mam pytanie czy mogę brać folik i duphaston razem?????

Gość wiNnA002
Ja polecam książKę CZY MOŻNA ŻYĆ 150 LAT? -MICHAŁ TOMBAK

Gość pilotka czapka
Folik to tylko witaminy. Poroniłam miesiąc temu i cały czas biorę folik bo znów staramy się o dzidzię . Na podtrzymanie brałam Luteinę z Folikiem , ale niestety nie pomogły.

Gość wiNnA002
BARDZO MI PRZYKRO WSPÓŁCZUJĘ CI:( ale napewno jeszcze się uda ważne że jejeczkujesz i jesteś zdolna do zajścia w ciąże(tak powiedziała mi ginekolog) jeżeli mogę zapytać to w którym tygodniu poroniłaś? i co było nie tak? u mnie stwierdzili częściowe odklejenie trofoblastu

Gość pilotka czapka
Ja poroniłam w 6 tyg. dokładnie 18 sierpnia . W 5 tyg. zobaczyłam zbyt mały pęcherzyk jak na 5 tydz . W czasie badania 3 dni później okazało się , że pęcherzyk się nie rozwija i 2 dni później już było po wszystkim . Byłam gotowa na to , bo od samego początku ciąży plamiłam. Nie miałam zabiego łyżeczkowania i już 5 września dostałam miesiączkę .

Gość wiNnA002
To dobrze że nie miałaś tego zabiegu często zdaża się tak że ci coś uszkodzą i wtedy to dopiero są problemy z zajściem w ciąże.Ja teraz jestem w 6 tyg.Dzidzia mierzy 15 mm.

Gość pilotka czapka
Gratuluję Ci strasznie mocno :) Moja dzidzia miała w 5 tyg. tylko niecałe 4 mm . Modlę się , żeby tym razem mi się udało i będę trzymać kciuki za Was :)

Gość wiNnA002
Dziękuję:) ja za powiększenie twojej rodzinki też będę 3mać kciuki!bądz dobrej myśli to już połowa sukcesu..

Gość paniciazowaa
jezu kobiety nudzi mi się;((((

Gość wiNnA002
To opowiedz coś o sobie albo włącz się do tematu na który piszę:) Czy wiesz ile prawidłowej długości powinien mieć 5 tyg 6 zarodek?? to dla mnie bardzo ważne..A w którym mieiącu jesteś i czy to twoje 1 maleństwo

ja już nie w ciąży, ale na macierzyńskim. Dzidziuś jeszcze malutki, więc sporo śpi, a ja robię na szydełku i sprzedaje moje wyroby w necie :) Gdyby nie to to chyba umarłabym z nudow, bo prawdę mówiąc w sytuacji kiedy wszyscy znajomi są bezdzietni i mogą swobodnie się bawić to trochę zapominają o młodej mamusi :(

Gość bo pewnie mloda mamusia
gada tylko o zupkach i kupkach fasolki.:P

nie, nie chodzi o rozmowy o kupkach :) Ale wiadomo, że jak do mnie koleżanka zadzwoni, czy idę na imprezę to nie pójdę bo mam małe dziecko, więc w końcu nie przestają dzwonić. A w ciągu dnia - ja mam sporo czasu, ale jednak większość pracuje i nie ma czasu na dopołudniową kawkę :(

Gość a moze by tak ..
np. nauka języków? czy moze to za ambitne?:classic_cool: