Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ayahuasca

JAKI MAKIJAZ DZIENNY OKA DLA BRUNETKI?

Polecane posty

Bardzo prosze o pomoc.Jestem naturalna brunetka o orientalnej urodzie.Mam brazowe oczy.Wiem,ze pasuja mi cienie niebieskie,turkusowe,fioletowe,roze czy złote i czesto sie tak maluje.Jednak nie chce,codziennie chodzic pomalowana takimi kolorowymi,mocnymi cieniami.Dlatego prosze o rade jak wykonac makijaz oka na codzien,aby nie byl taki mocny?Jakie kolory beda mi jeszcze pasowac?Moze beze?Tylko nie szarosci,bo uwazam,ze takie cienie mi nie pasuja.

No własnie u mnie jasny,perłowy cien odpada,bo jestem ciemna i z takim jasnym cieniem na oczach wygladałabym jak sowa;p Na codzien nie maluje sie cieniami w ogole,a na wyjscia czy rzadko na uczelnie zrobie makijaz wkolorach,ktore wymieniłam.Jednak chcialbym czesciej pomalowac sobie oczy przed wyjsciem rano z domu,ale jakimis delikatnymi kolorami,kotre by mi pasował.Prosze o rady:)

A mogłabys podac linka do takiego przykładowego przykładowego prełowego cienia?Zebym dokladnie wiedziała jaki to kolor?Bo pewnie nie chodzi Ci o całkiem biały,perłowy?:)

Gość przydymione oko
próbowałaś?

dzieki,zobacze sobie jak on wyglada.Wlasnie myslalam o jakichs bezach...NIe probowłam przydymionego oka,obawiam sie,ze nie potrafilabym sama wykonac tego makijazu dobrze:(