Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna21latka

życie dawno straciło sens

Polecane posty

Gość smutna21latka

Witam.Piszę żeby się wyżalić. Nie mam sily i checi do zycia,chce popelnic samobojstwo,ale poki o brakuje mi odwagi i dopiero zbieram sie w sobie. Mój byly,ktorego dalej kocham od dlugiego czasu jest z inna i ja kocha. We wtorek ide na ciezka i krepujaca operacje. Juz nie placze znajomym w rekaw bo maja dosc.Zostalam wiec sama. Moje zycie to nie zycie,a wegetacja.Mam dosc udawania,ze jestem szczesliwa bo nie jestem. Mam slaba psychike i nie dam rady tego udzwignac. Zdalam juz na 3 rok studiow ale co z tego? mam to w dupie.Chce zniknac, a najlepiej w magiczny sposob przestac zyc. Mimo tego,ze przez ta operacje raczej nie da sie umrzec to ja bardzo bym chciala.Przepraszam za chaotyczna wypowiedz,ale pisze co czuje i nie mysle...

Gość fdser
nie tylko ty masz problemy

Gość smutna21latka
tyle to ja wiem.tlko zastanawiam sie czy warto walczyc? czy jest sens> ja go nie widze

Gość na jaka idziesz
operacje? lepiej nie dawaj sie kroic polskim konowałom :o

Gość tez mam 21 lat
jestem pewna, że masz dla kogo zyć !!! rozejrzyj sie dokola! :) w zyciu zdarzaja sie trudne momenty, ale o to wlasnie chodzi, zeby umiec je przetrwac i móc cieszyc sie zyciem. Uwierz mi, wiem co mowie, bo niejednokrotnie mialam podobne mysli. wiem, ze to zabrzmi banalnie, ale zycie na prawde jest piekine :):) nie poddawaj sie! trzymam za Ciebie kciuki! :***

Gość smutna21
pewien zabieg chirurgiczny-jednak krepujacy

Gość fdser
warto zyc chocby z tego powodu ze po smierci nic nie ma ....

Gość witaj w klubie ja
mam 26..rok po slubie i codziennie sie modle zeby cos mnie pierdolneło na drodze ( za wypadek komunikacyjny dziecko dostanie duzo kasy)...nienawidze meża...nienawidze zycia...jakie to kurwa niesprawiedliwe ze ja zyje a ci górnicy nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fdser
jestem ateista wiec nie wierze w zycie pozagrobowe

Gość smutna21
tez moglabym oddac swoje zycie gornikom

Gość kwasss
Autorko Masz 21 lat! Momentów "zycie nie ma sensu" przed Tobą całe mnóstwo, przywyknij i witaj w dorosłym świecie :)

Gość smutna21
on mnie nienawidzi. w szpitalu nikt i tak nie odwiedzi. zreszta nie o to chodzi. czemu mi brakuje odwagi?

Gość nie smuc sie...
..ja mam 16 lat, mialam pierwsza operacje w zyciu ..rok temu...powazna.....bylam gotowa umrzec..czulam tez bezsens..tak jak Ty...wiesz...pamietaj nie jestes z tym sama..bede o Tobie myslala...napisz mi godzine tej operacji..jesli mozesz..wszystko bedzie dobrze..😘

Gość smutna21
wlasnie mam prawie 22 a czuje sie jakby wszystkie chwile dla ktorych bylo warto zyc juz sa za mna

Gość 2 1 L A T
Ja mam to samo...brak chęci do życia, do wyjścia do wszytskiego...i tez zalożyłam o tym topic

Gość smutna21
nie wiem o ktorej,jakos rano. dziekuje...

wiem,ze twoje problemy dla ciebie sa teraz najważniejsze.... inni wcale nie maja lekko..... ja jestem oszukana przez życie. mam wrażenie,że jestem na świecie by cierpień. cały czas pod góre.... mam dwoje dzieci,starszego ojciec nie żyje.obys nigdy tego nie zaznała.:(:(:( a młodszego tatus???? mam wrażenie,ze to diabeł na ziemi,który miał mnie zabić:(:(

Gość smutna21
piwnooka- mój były znalalz sobie 18latke choc do lipca tego roku swiata poza mna nie widzial: calowalismy sie,a 2 tyg temu idzie z Nią:( czy ja wybrakowana jestem??????

Gość smutna21
to moja milosc zycia...po co teraz istniec? nie chce sie wybudzic z tej operacji

Gość wez gowniaro sie w garsc

Gość interesuje mnie to
masz 21 lat a piszesz jak 50 letnia kobieta zniszczona przez zycie

Gość 2 1 L A T
Tak też się czujemy...

Gość naczytala sie sie tego tu
..na kafe..i jej sie udzielil wiek "damulek" po 40stce:P

Gość smutna21
czy tylko ja jestem taka beznadziejna? inne w moim wieku planuja malzenstwo...a ja sama jak palec

Gość takich milosci wiele przed
toba

Gość smutna21
nie,wiem ze karol to ten jedyny. i co dalej?

Gość niepiśmienna
miałam podobnie w okolicach 3 roku studiów, miłość z tej drugiej strony wygasła, problemy rodzinne... ale żyję dalej, chyba głównie dzięki Przyjaciółce staram się być dobra, pracowita, zawsze mieć jakieś zajęcie, żeby nie popadać w marazm... jednak dorosłe życie daje porządnie w kość a ja nie chcę być wiecznie tą dającą stroną, chciałabym też czerpać od życia garściami jak niektórzy... cóż mogę Tobie powiedzieć - nie myśl o śmierci, na świecie są miliony ludzi o podobnych rozterkach kto wie - może jutro, pojutrze znajdziesz swój sens życia?

Gość nie do końca jasne
czasami życie daje nam w kość, by po jakimś zazwyczaj dość długim czasie móc cieszyć się tym, jak wiele zmieniło się na lepsze. Warto zaczekać na tę chwilę

Gość Dragon75
Robisz duży błąd utożsamiając związek ze szczęściem. Nikt oprócz Ciebie nie sprawi, że będziesz czuła sens życia.