Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erterterterttertert

nie czuje ruchów dziecka!!!!!!!!

Polecane posty

Gość erterterterttertert

jestem w 28tygodniu ciąży i nie czuję ruchów dziecka. jestem sama w domu ale nie chce wariować. od jakichś 3 godzin dziecko się nie rusza. czy to znaczy ze coś złego się dzieje? czekać?

Gość titilinka
napij sie zimnej wody lub zjedz cos słodkiego i połoz sie, jesli w ciagu godziny sie nie ruszy jedz do szpitala

3 godziny? Daj mu pospac :) A jak sie bardzo niepokoisz to obudz. POmyziaj brzuch lub podotykaj troche mocniej, ale nie radze, pewnie sie wkurzy i dostaniesz kopa. Moja mala nie lubi, jak sie ja budzi ;)

Gość upupup
zrób co napisała koleżanka wyżej

Gość erterterterttertert
cały czas coś robiłam do tej pory.. teraz kilka minut temu usiadlam do komputera i dotarlo do mnie ze nic nie czuje a ostatni ruch byl jakies 3 godziny temu..

Gość nie przesadzajcie
przeciez dziecko nie kopie cały czas;/.....moja kopała czasem godzine non stop a czasem pół dnia nic...przed porodem na badaniu wogole nie kopala i polozna nie wiedziała co robic ...chyba spała:P rodzilam w niedziel to jak bylam w kosciele to kopała cała msze a w szpitalu zero:P...za to teraz ma 5 miechow i kopie non stop jak pieluche jej zmieniam:P....eh....

Gość jak się ruszałaś
to pewnie ją uśpiłaś, albo mała się ruszała, a podczas Twoich ruchów po prostu tego nie czułaś zjedz coś słodkiego i połóż się, poruszaj troszkę brzuszkiem

Gość dgfggf
wypad do szpitala...a nie na kafe :/

Gość Ale kafe to przecież
wirtualny szpital, przychodnia itp.:P

"zjedz coś słodkiego" całkiem was POJEBAŁO!!!!!!!!!! słodycze to trucizna !!!!!!!!!!! zrób soku szklane soku z pomarańczy

Gość zloty a czy na innym topiku
nie "radziłę" innym usiwanie kleszczy za pomocą masła? z takimi radami to ty idź.:O

Gość Muchomor bez kropek
bez przesady z ta trucizna,slodycze to nic zlego, nawet..lekarze polecaja :P:P:P do autorki_________jedz do szpitala! Ps. no wlasnie...zapomnialam ze kafe...to szpital, ginekolog,poradnia laktacyjna,pediatryczna i....wszystko inne...w jednym miejscu :/

Gość Złoty raczej Ciebie...
poj***ło... co złego w tym, żeby zjadła coś słodkiego? u mnie to zawsze działało:) urodziłam zdrowego synka:)

Gość taka jedna co ma..21
ja jestem w 21 tyg...i powiem wam ze czuje ruchy w sumie liczac do kupy 3 godz w ciaga dnia a reszta cisza... czasami caly dzien nic nie czuje dopiero na wieczor sa tance w brzuchu i rano...a tak przez wiekszosc dnia ..nic...

Gość jhfuo3whn
Nie martw się ja jestem w 26 tyg i czasem mam nat ze jednego dnia bardzo rzadko dzidzia kopier,a następnego noon stop,ale to ptawda czasem troszke czekolady i kopie jak szalony:-)

Gość wefwef
Jak właśnie w 28 tygodniu poszłam do lekarza bo od doby (!) nie czułam ruchów i dziecko nie dało się obudzić, to mnie lekarz wyśmiał. Powiedział że tak do 30 tygodnia może się tak zdarzyć, choćby jeśli dziecko obróci się i wprawdzie się wierci ale my go nie czujemy. A trzy godziny nie czuć to zupelnie normalne!

Zjedz coś słodkiego i połóż się wygodnie na plecach z ręką na brzuchu. Mi też się zdarzały takie sytuacje w ciąży. Tak mi kazał zrobić ginekolog jak spanikowana do niego zadzwoniłam :)