Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasaaaaa

Prezydent ogłosi żałobę narodową

Polecane posty

Gość jestem tego samego zdania
...tyle ludzi ginie a tu żałoba narodowa...nie no sorry ale po mnie płakać nikt nie bedzie toniby czemu mam po nich...zawód sami sobie wybrali...

Gość sasaaaaa
tez uwazam ze wiecej ludzi umiera, ginie codziennie

Gość ni mom zyta
znowu ta zaloba ??!?!? w calych dziejach polski nie bylo za kadencji jednego prezydenta tyle zalob narodowych ile za tego ....:O czy on sie dobrze czuje ? :O

Gość a mnie torche smieszy
data tej żaloby...od 6-tej w poniedizalek,,,to rownie dobrze można by ją było zrobić za tydzień albo za miesiac?

Gość dodaj doooo ulubionyych
Osobiscie zaloba mi nie przeszkadza..no moze poza tym ze pare filmow odpadnie, seriale komediowe pojda w odstawke na nastepny tydzien..czarne flagi na panstwowych instytucjach oddzialaja troszke przygnebiajaco.. Ale czy o to chodzi w zalobie narodowej? Ze bede zalowac serialu? Przez to ciagle oglaszanie zaloby stalam sie bardziej znieczulona na to wszystko..ma to jakby mniejsze znaczenie..to jest dla mnie minus tego wszystkiego.

Gość co sie dziwisz
Kaczor nie chciał już wkurzac ludzi na weekend, wiec zrobił załobe od poniedziałku I tak bez sensu, bo 90% Polaków ma po dziurki w nosie tego gadania o górnikach

Gość córka górnika
A ja myślę, że całkiem normalne jest to, że prezydent ogłosił żałobę. Tym, którzy zginęli należy się taka forma pamięci, szacunku.. A ktoś takei zawody musi chyba wykonywać, co? (Chyba każdy z osobna nie będzie świdrował sobie na zimę np węgla?):>

Gość córka górnika
zapomniałam dodać, że jesteście żałośni!