Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zodiakalna pannnaaaa24

Jego penis ma 19 cm w obwodzie, czy to sie zmiesci?

Polecane posty

Gość zodiakalna pannnaaaa24

Dlugosc 18, nie wiem czy wogole jest sens kontynuowac ta znajomosc, ja mam wejscie super waskie, Z normanym penisem mnie boli na drugi dzien I czasem mi lekko krwawi przy ostrzejszym sexie. On mowi ze sie zmiesci. Ja sie boje bo jak mi sie spodoba to sie rozciagnie I pozniej bede miala problemy gdy spotkam faceta z mniejszym. Mialam tylko jeden orgazm w zyciu on mowi ze z nim bede miec 10 za kazdtm razem.

Gość lamka 2
haha A swoja droga, to ja tez sie nieraz o to samo obawiam, ze sie rozciagnie, ale to podobno sie nie rozciaga tak na stale.

Gość lamka 2
to znaczy nie TO tylko czypka ;)

Gość zodiakalna pannna24
znam go juz 2 miesiace, spotkalismy sie 4 razy juz.pewnego wieczoru rozmawialismy przez telefon bylam troche pijana I tak z ciekawosci sie spytalam. On wyslal mi fotke. Wyglada jak puszka pepsi

Gość zapodaj tą fote

Hmmm to w ogóle jest możliwe żeby mieć tyle w obwodzie? Czy poprostu znowu jakiś pajac wkręcił coś sobie i podaje się za kobietę żeby go nie pojechali??:>

Gość zodiakalnapannna24
Niech napisza kobiety ktore maja facetow z takim obwodem. Bo ja serio jestem delikatna I sobie nie wyobrazam. Powoli go przekreslam ale mysle o tym jego penisie czesto troche mnie to podnieca a troche szokuje. Boje sie tego jak bedzie wygladala nasza przyszlosc gdybysmy kiedys byli razem