Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam pechaa

W Pani Domu są kupony rabatowe

Polecane posty

Gość ale mam pechaa

np do CCC -30% KURDE A JA KUPIŁAM PARE DNI TEMU I TOREBKE I BUTY DLA DZIECKA TO JESTEM Z 50 ZŁ W PLECY :(

Gość no faktycznie tragedia
a 50 złotych to istna fortuna :O

Gość ale mam pechaa
fortuna nie fortuna zakupy robiłam pare dni wstecz juz tak nie gadaj ze 50 zł to tak mało

zależy jakby na to patrzeć. nie można przecież całe życie rozglądać się dookoła na jakieś okazje, kupony itd, bo ci życie przez palce ucieknie. i to nie jest aż tak dużo, te 50 zł.

Gość 50 zł to drugie buty dla małej

Gość trtr
Tak to jest z okazjami, raz się zyskuje, raz się traci. Nie ma też chyba takiej możliwości żeby mieć zawsze tylko szczęście, żeby chociaż raz nie zdarzył się taki irytujący niefart. Nie dręcz się i o tym nie myśl.

Gość a mój kot nie chce szczekać
kurka, widzę, że sami bogacze tutaj siedzą. Mi też byłoby żal, zwłaszcza że zakupy robiłaś tylko kilka dni wstecz.

trtr masz racje. a mój kot.. - nie jestem bogata. ale uważam, że te 50 złotych to nie to samo, co np. 200 !! o 200 to bym się wkurzyła, o te 50 naprawdę nie warto bo są ważniejsze sprawy w życiu. jak się zastanawiasz, czy jestem bogata, to Ci napiszę - mam własne mieszkanie , mieszkam w mieście (powyżej 250 tys mieszkańców), mam męża i jedno dziecko (4 lata), w sumie z mężem zarabiamy na rękę blisko 5000 miesięcznie. zatem NIE jestem bogata.

Gość ale mam pechaa
no to wg mnie jestes bogata bo my mamy połowe twego dochodu więc o te 50 zł mi idzie bo jak ktoras napisała jakby to było msc temu to pal licho ale dosłownie pare dni temu albi chociaz jakbym o tych kuponach sie nie dowiedziała :)

Gość ale mam pechaa
o jezu napisałam bo moze któras sobie z tych kuponów skorzysta jak tam sąbuty za 300 zł to chyba warto,nie ale mi k*opłaciło